Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmul din Aiud decedat, sâmbătă, în accidentul rutier de la Mirăslău, înmormântat cu onoruri militare

Publicat

teodor turdasan Teodor Turdăşan, bărbatul din Aiud angajat la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba care și-a pierdut viața sâmbăta trecută, în urma unui tragic accident rutier petrecut pe DN1 în zona localităţii Mirăslău, a fost înmormântat luni, în satul său natal, Ciuguzel, cu onoruri militare.

Citește și UPDATE | FOTO ACCIDENT MORTAL pe DN1, între Aiud și Miraslău: Un angajat al Jandarmeriei a decedat în urma unui impact între două mașini

Teodor Turdăşan avea 43 de ani şi era jandarm la Aiud. Era căsătorit şi avea un copil de 7 ani. Era angajat la Jandarmeria Alba din 2007. Ca o ironie a soartei, acesta şi-a sărbătorit ziua de naştere, cu doar o zi înainte de producerea cumplitului accident.

Vestea tragicului accident a lăsat un gol imens în familie dar şi printre cei care l-au cunoscut, în amintirea subofiţerului fiind postate pe reţelele de socializare zeci de mesaje.

„Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă. Dumnezeu să-l odihnească!” a scris cineva pe contul de facebook al soţiei jandarmului.

„Vestea că fiinţa iubită a plecat brusc din viaţa ta a adus cu ea durere şi tristeţe pentru toţi cei care l-au cunoscut si nu numai! Cuvintele sunt de prisos.Ele nu pot alina durerea şi tristetea. Numai bunul Dumnezeu ne poate alina şi mângâia, ne poate da putere în aceste momente”, a scris o altă persoană pe rețeaua de socializare.

“Ne aflăm într-un moment extrem de greu, trist, în care, în afara orelor de program, un coleg a suferit un accident de circulaţie, care s-a dovedit a fi fatal. Coleg care s-a distins printr-o activitate foarte bună, prin rezultate remarcabile, prin altruism, geneorizate, fiind un bun camarad. Doresc să transmit tutor celor care l-au cunoscut sincere condoleanţe şi să asigur familia că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă, ca instituţie şi ca oameni, să o ajutăm să treacă peste momentul dificil. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească”, a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, locotenent-colonel Cosmin Jurcoveţ.

foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax