Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Jocuri de Putere” la Realitatea TV: Povestea Mariei-Rose Mociornniţă, urmaşa unei familii interbelice și dedesubturile atacurilor la adresa lui Iohannis

Publicat

r b

rares bogdan În această seară, la „Jocuri de Putere“ de la Realitatea TV, veţi afla de ce e atacat încrucişat Iohannis de Păcăliciul de pe Kiseleff şi Smardoiul din Scroviştea, ce vor cei doi de la preşedinte pentru ei şi acoliţii lor şi o veți cunoaşte pe Marie-Rose Mociornniţă și povestea fabuloasă a moștenirii sale.

Luni seara, de la ora 21.00 „Parfum de femeie” cu Marie-Rose Mociornniţă la „Jocuri de Putere”. Urmaşă a uneia dintre cele mai puternice familii interbelice, educată să nu plece capul în faţa politrucilor şi a incompetenţilor, a adus în România ultimilor 25 de ani stropul de eleganţă care lipsea cetăţenilor pentru a nu-şi pierde încrederea în forţa inteligenţei, a educaţiei şi a binelui.

Marie-Rose Mociorniiţă vine la „Jocuri de Putere” pentru o demonstraţie despre puterea sufletului. Află de la invitata specială a lui Rareş Bogdan cum îşi pot pune românii dramele istorice la treabă, cine şi de ce le bagă în cap că vor rămâne pe vecie cerşetorii Europei şi unde se află cheia renaşterii unui popor.

Vei auzi de la Marie-Rose Mociorniţă povestea fabuloasă a moștenirii sale, vei cunoaşte detalii despre lupta incredibilă pentru bunurile confiscate de comunişti şi argumentele imbecile ale activiştilor pentru a-i refuza un drept universal: garantarea proprietăţii.

Dar şi ce crede despre restartarea României după 25 de ani, despre motivele pentru care a ajuns ţara sa cea mai coruptă din Europa şi şansele reformei clasei politice.

De asemenea, de la ora 22.15 vei afla dedesubturile atacurilor încrucişate la adresa lui Klaus Iohannis. Ce vor Victor Ponta şi Traian Băsescu de la preşedinte? Ce urmăresc? O ampla analiza cu Ion M. Ionita, Oana Stanciulescu si profesorul Dumitru Bortun.

De la cele mai absurde acuzaţii la cele mai ciudate reacţii – România sub zodia Păcăliciului de pe Kiseleff, a Smardoiului din Scroviştea şi a Sfinxului din Grădina Botanică.

Iar de la ora 23.30 invitaţi speciali fac avanpremiera a două evenimente care au adus România în lojă pe harta lumii, în ciuda politicienilor care o sabotează: festivalul Internaţional de Film „Transilvania” (29 mai – 7 iunie) şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (12 – 21 iunie)

Astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, la „Jocuri de Putere”, împreună cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la Realitatea TV

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. krudus

    joi, 15.10.2015 at 12:33

    Propun ca emisiunea din acesta seara cu distinsa Mociornista, sa se numeasca”jocuri de putori”.

    Astia sunt adevaratii patrioti, cei care isi iubesc tara doar pentru lovele.

    Jenant si trist dar adevarat.

    Si Roberto Turcescu a invitat-o acum cativa ani, iar acum nu mai stie nimeni nimic despre el.

    Bobitza, ai reusit sa mori si tu ca tanara speranta !

    Data viitoare sa faci o emisiune cu toti cei care au avut in trecut,datorii colosale la Marmorosch Blank ca sa afle toata lumea cum este cu revendicacii impostori.Sau cu cei care au revendicat desi isi vandusera proprietatile intre cele doua razboaie, si dupa 1990 au venit cu acte de la 1900.Dar stiu, e greu sa fii profesionist, e mai simplu sa fii patetic si sentimental, prinde bine la otevistii nerealisti.Datoria externa a tarii mele, creste si din cauza celor ca domniile voastre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax