Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jocuri și activități educative într-o grădiniță din Câmpeni, organizate de polițiștii din oraș

Publicat

Polițiștii din Câmpeni au sărbătorit alături de copiii din oraș Ziua Internaţională a copilului, care se sărbătorește anual pe data de 1 iunie, prin organizarea de jocuri și activități educative.

Potrivit IPJ Alba, joi,  27 mai 2021, premergător Zilei de 1 Iunie, poliţiştii de proximitate și rutieră din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au fost alături de copiii grădiniței cu Program Prelungit ”Piticot” din Câmpeni, în cadrul unor activităţi organizate împreună cu cadrele didactice, pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului.

Poliţiştii le-au explicat copiilor regulile de circulaţie rutieră, regulile de comportament antivictimal şi i-au încurajat în exprimarea talentului la desen, cu tematică legată de meseria de polițist.

Copiii au fost entuziasmați de întâlnirea cu polițiștii, mai ales că au putut interacționa îndeaproape, la fel cum o făceau înainte de pandemie.

Au fost echipați cu uniforma de polițist și au putut observa modul de funcționare a semnalelor acustice și luminoase cu care este dotat un echipaj de poliție.

Activităţile poliţiştilor din Alba, dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax