Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Episcopii Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, la Alba Iulia. Conferinţă pe tema Centenarului

Publicat

Greco-catolicii organizează joi, 3 mai, începând cu ora 19.00, la Alba Iulia un moment cultural pentru a omagia Centenarul Marii Uniri. Credincioși din tot orașul sunt așteptați la celebrare.

Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică organizează la Alba Iulia un moment cultural prilejuit de Centenarul Marii Uniri, în Parohia Sfântul Spirit din Alba Iulia.

Evenimentul la care vor participa toți episcopii Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice din România, alături de preoți și credincioși, se va organiza în data de 3 mai 2018 la ora 19.00 și va include rugăciunea Te Deum și conferința cu titlul Contribuția Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice la Marea Unire.

Conferința va fi susținută de către profesorul universitar doctor Ovidiu Augustin Ghitta, decanul Facultății de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai și profesor universitar, doctor Ioan Marius Bucur prodecanul aceleiași facultăți.

Vezi şi 30 aprilie – 2 mai: Sesiunea de primăvară a Conferinţei Episcopilor Catolici din România, la Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax