Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

BOSCH organizează la Alba Iulia un eveniment pentru recrutarea a 300 de specialiști în inginerie mecanică şi electronică la fabrica din Blaj

Publicat

bosch blaj Compania Bosch Rexroth organizează joi, 12 martie, eveniment la Alba Iulia pentru angajarea a 300 de specialişti la noua fabrică de la Blaj. Acţiunea face parte dintr-o caravană de recrutare derulată în trei orașe transilvănene, ce vizează promovarea oportunităților de carieră.

Evenimentul de la Alba Iulia va avea loc în ”Sala Regală” a Hotelului Medieval din Cetate, între orele 16.00 – 21.00.

Citește și Compania Bosch angajează la Blaj 300 de specialişti în inginerie mecanică şi electronică. Detalii despre caravana de recrutare

Caravana a demarat la Cluj-Napoca, pe data de 7 martie, în Piața Unirii, sub mesajul ”Enter the BOSCH world and innovate your career” /”Intră în lumea BOSCH și inovează-ți cariera”. Evenimentul ”Enter the BOSCH world” s-a bucurat la Cluj de participarea unui număr mare de specialiști, studenți și masteranzi, interesați de oportunitățile de carieră din cadrul companiei.

Evenimentul se adresează celor interesați să facă pasul spre o carieră de excepție, compania propunându-și ca până la sfârșitul anului 2015 să recruteze peste 300 de angajați, iar la sfârșitul anului 2020 să numere 2000 de angajați.

Caravana de recrutare BOSCH Blaj continuă în Alba Iulia, în data de 12 martie 2015, în ”Sala Regală” a Hotelului Medieval din Cetate, în intervalul orar 16:00 – 21:00. Reprezentanții companiei la evenimentul din Alba Iulia vor fi și de această dată managerii de top, printre care Werner Richter, General Manager Bosch Rexroth în România și Manager Tehnic al fabricilor din Blaj, precum și specialiști de Resurse Umane.

Evenimentul „Enter the BOSCH world” va continua în Târgu Mureş, în data de 28 martie 2015.

În Blaj, Grupul BOSCH activează din 2007, cu două unități de producție pentru tehnica liniară și o unitate de producție în domeniul automotive, urmând ca în acest an să fie inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare, pentru tehnologia auto. Grupul BOSCH promovează inovația și dezvoltarea, aplicând aceste principii și la nivel individual.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax