Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare din Piața Agroalimentară din Aiud. Unde trebuie depuse cererile

Publicat

Primăria Municipiului Aiud organizează joi, ora 12:00 licitaţie publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare din Piaţa Agroalimentară. Locul de desfăşurare a licitaţiei este Piaţa Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 38.

Procedura de organizare şi desfăşurare a licitaţiei este prevăzută în regulamentul de funcţionare a pieţei, afişat în perimetrul acesteia.

Cei interesaţi vor depune cerere de închiriere pentru locurile de vânzare solicitate şi vor prezenta certificatul de producător sau, după caz, certificatul de înregistrare, până în data de 23.04.2014, ora 14:00, la sediul Biroului Administraţia Pieţei.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Administraţiei Pieţei sau la telefon 0258/863582.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax