Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: De ce nu fac partidele reformă, votul prin corespondenţă şi câţi prieteni de afaceri are premierul

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi Iosif Boda îţi spun, la Analiza de Joi, de ce sunt incapabile partidele să schimbe galeria compromisă a liderilor din ultimii 25 de ani cu tineri dornici să facă totul pentru ţara lor.

Vei afla care este pericolul în faţa căruia generaţia expirată nu se dă în lături de la nimic pentru a-şi proteja sursa de îmbogăţire.

Iar de la ora 22.15 vei fi martorul unor dezvaluiri incredibile despre mafia din domeniul energiei. Vei afla cum a fost fraudată o companie de stat cu voie de la… stat şi cine sunt membrii reţelei care pune pe butuci nestematele economiei României.

Nu rata, ora 23.00! Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi arată un nou episod din serialul ruşinos care are în centru Cuminţenia Pământului, opera brâncuşiană de care Guvernul României şi-a bătut joc.

Vei afla de ce nu a făcut statul o ofertă serioasă şi toate propunerile de cumpărare avansate de Guvern sunt în bătaie de joc şi au ca scop afaceri mizerabile pe seama cetăţenilor români.

De ce continuă România să-l umilească pe Brâncuşi?

Răspunsurile, astă-seară, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax