Connect with us
Publicitate

AIUD

JOI: Ședință a CL Aiud. Înființarea unei echipe mobile pentru intervenția în cazurile de violență domestică, pe ordinea de zi

Publicat

Consilierii locali din municipiul Aiud se întâlnesc joi, 24 februarie, în ședință ordinară. Aceștia vor avea de votat 18 proiecte de hotărâri, printre care unul privind înființarea și organizarea unei echipei mobile pentru intervenția de urgență în cazurile de violență domestică. 

Ședința se va desfășura, începând cu ora 14:00, în sistem la distanță, prin mijloace electronice – aplicația Zoom Cloud Meetings, fără prezența fizică a consilierilor locali în sala de ședință.

Ordinea de zi a ședinței este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractelor de închiriere pentru un număr de 2 loturi din imobilul ”Construcții Corp A și teren aferent” situate administrativ în Aiud, str. Iuliu Maniu, în zona Pieței „Dr. Constantin Hagea.

2. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică a lotului de teren nr. 16, cu suprafaţa de 17 mp., parte componentă a imobilului “Construcţie Corp A și teren aferent”, identificat în CF nr. 76330 Aiud, nr. top. 486/2/8, în suprafață totală de 407 mp. (măsurată 408 mp.), situat în Municipiul Aiud, Piaţa Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea”.

3. Proiect de hotărâre privind retragerea autorizației de transport nr. 012/04.07.2011 de la Dîrlea Lucian Alin P.F.A.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 din HCL nr. 54/28.09.2019 privind înființarea și organizarea Echipei mobile pentru intervenția de urgență în cazurile de violență domestică.

5. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din bugetul local reprezentând cotizația Municipiului Aiud pentru anul 2022 la Asociația Municipiilor din România.

6. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din bugetul local reprezentând cotizația pentru anul 2022 la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “APA ALBA“.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al Municipiului Aiud alocate pentru activități nonprofit de interes local în anul 2022, precum și pentru stabilirea componenței comisiei de evaluare și selecționare a proiectelor pentru finanțări nerambursabile și a comisiei de soluționare a contestațiilor pentru anul 2022.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Aiud și Direcției de Asistență Socială a Municipiului Aiud din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

9. Proiect de hotărâre privind actualizarea Planului de Analiză şi Acoperire a Riscurilor pentru Municipiul Aiud în anul 2022.

10. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local Aiud ca membru/membru supleant în Comisia de evaluare a probei de interviu pentru ocuparea funcţiei de director/director adjunct de la şcolile/grădinițele din UAT – Municipiul Aiud.

11. Proiect de hotărâre privind actualizarea tarifului lunar al chiriei (lei/mp) pentru spațiile cu destinația de locuințe.

12. Proiect de hotărâre privind radierea dreptului de administrare a fostei GORA AIUD, însușirea documentației tehnice de identificare, modificare suprafață și intabulare pentru imobilele înscrise în CF nr. 71367, CF nr. 92115 și CF nr. 92114, situate în municipiul Aiud, str. Bethlen Gabor, nr. 11, jud. Alba.

13. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 2, alin. (2) și alin. (14) din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Aiud nr. 15 din 20.01.2022 referitoare la însușirea documentațiilor tehnice de identificare și intabulare în Cartea funciară a imobilelor străzi, situate administrativ în Municipiul Aiud – domeniul public, intravilan.

14. Proiect de hotărâre privind încetarea contractului de concesiune nr. 3797/29.12.2017 încheiat între Consiliul Local al Municipiului Aiud prin Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud și S.C SICOMEC MOTOR SRL.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației PUZ -„Construire locuință si anexă”, Măgina, DJ107M, extravilan FN.

16. Proiect de hotărâre privind corectarea Contractului de concesiune nr. 215 din 09.06.2004 și aprobarea documentației tehnice pentru imobilele înscrise în CF nr. 75659 și CF nr. 73431, situate administrativ în municipiul Aiud, str. Unirii, nr. FN, jud. Alba.

17. Proiect de hotărâre privind darea în administrare în favoarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 Aiud, a imobilului Creșa, situat administrativ, în municipiul Aiud, str. Unirii nr. 10 A, jud. Alba, imobil înscris în CF nr.91252 Aiud, nr. cad. nr. top. 91252, imobil aflat în patrimoniul public al Municipiului Aiud.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordului de asociere pentru amenajarea unei baze sportive și înființarea unei școli de fotbal pe terenul de sport situat în Parcul municipal Aiud, între Municipiul Aiud prin Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud și SC Parc Arena SRL.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax