Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Sesiune de informare pentru programul Erasmus+, dedicat unităților de învățământ pentru toate nivelurile, la IȘJ Alba

Publicat

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale organizează o campanie de informare pentru programul Erasmus +, sub forma unor evenimente de prezentare de două ore în care se vor aborda oportunitățile acestui nou program al Uniunii Europene destinate educației, formării profesionale și sportului.

Evenimentul va avea loc joi, 27 februarie, în Sala de Ședințe a IȘJ Alba, începând cu ora 10.00 și va fi structurat în jurul unor sesiuni de informare de două ore: o oră prezentare, urmată de întrebări și răspunsuri și o sesiune de formare ECVET. Sesiunile vor fi susținute de doi reprezentanți ai Agenției Naționale și doi experți ECVET.

Printre temele abordate se numără: cadrul general Erasmus +, înțelegerea principiilor și elementelor de bază, liniile de finanțare, cum pot beneficia de Erasmus + diferite tipuri de candidați, etapele depunerii unui proiect.

Programul se adresează unităților de învățământ pentru toate nivelurile (preșcolar, primar, gimnazial, liceal-filiera teoretică, tehnologică și vocațională, postliceal, universitar), ONG-uri, furnizori de formare continuă și alte categorii se instituții publice și nu numai.

Participarea la eveniment se realizează pe baza înregistrării la Inspectoratul Școlar Județean Alba, posibilă în limita a 130 de locuri disponibile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax