Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia prezintă Povestea Prințesei Zulufina, în Ziua teatrului de animaţie

Publicat

zulufina

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia sărbătorește joi, 21 martie, Ziua mondială a teatrului de animație, în mijlocul copiilor din comuna Unirea.

Va fi prezentată povestea Prințesei Zulufina, regia Cristian Pepino, la Căminul Cultural din Unirea, începând cu ora 11.00.

zulufina

În fiecare an, cu ocazia acestei zile importante, care sărbătorește marionetiștii din lumea întreagă, o personalitate din zona acestei arte transmite mesajul său la nivel internațional. Astăzi ne bucurăm de ceea ce spune Dadi D. Pudumjee, președinte al UNIMA și care se află la cel de-al treilea mandat.  Domnia sa face parte din acei artiști și regizori care practică un spectacol de marionete modern și creativ.

 Această organizație și această formă de artă ne permite să promovăm valorile umane cele mai nobile, printre care pacea, înțelegerea mutuală între oameni, indiferent de opțiunea politică, de convingerile religioase, de diferențele culturale, totul în acord cu respectarea drepturilor umane fundamentale, așa cum sunt ele definite în Declarația Universală a Drepturilor Omului a Națiunilor Unite” transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax