Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jucătoarea din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, a CÂȘTIGAT turneul de la Otocec. Este cel mai important titlu de până acum al carierei

Publicat

Performanță extraordinară pentru Miriam Bulgaru. Jucătoarea româncă de tenis, din Alba Iulia, a obţinut, duminică, cel mai important titlu al carierei, la turneul ITF de la Otocec (Slovenia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe argentinianca Paula Ormaechea, cu 7-5, 6-4.

Bulgaru (23 ani, 398 WTA) s-a impus după două ore şi 14 minute în faţa principalei favorite (29 ani, 239 WTA), scrie agerpres.ro.

Citește și: Miriam Bulgaru, starul născut pe zgura terenurilor din Alba Iulia. O poveste despre tenis, ambiție și sacrificiu

Miriam Bulgaru mai are în palmares patru titluri ITF (de 10.000 şi 15.000 de dolari) la simplu, dar niciunul în 2022.

În primul tur la Otocec, Bulgaru a trecut de rusoaica Irina Hromaceva cu 5-7, 6-1, 6-3, în optimi a învins-o pe slovena Ziva Falkner cu 6-3, 6-2, în sferturi a dispus de Lavinia Tănăsie cu 6-1, 6-4, pentru ca în semifinale să câştige de slovaca Rebecca Sramkova, cu 7-5, 5-7, 6-1.

Originară din Alba Iulia, tânăra sportivă a început practicarea tenisului la vârsta de doar patru ani, la îndrumarea tatălui său și nu s-a oprit de atunci din drumul spre succes spre care a pornit, aflându-se în acest moment, consideră ea, undeva la jumătatea călătoriei.

Foto: Arhivă, Miriam Bulgaru Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate