Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judecătoria Alba Iulia: Aproape trei ani de închisoare pentru o femeie care a furat cosmetice dintr-un magazin Penny, din oraș

alimente pret plafonat

Publicat

Aproape trei ani de închisoare pentru o femeie care a furat cosmetice dintr-un magazin Penny din Alba Iulia. Este pedeapsa magistraților din oraș, într-un dosar de furt. 

Inculpata este o femeie care mai avea și alte condamnări în trecut, tot pentru furt. Decizia magistraților din Alba Iulia a fost dată pe 29 mai 2024. 

Fapta pentru care femeia a ajuns în fața instanței s-a produs în urmă cu patru ani, în 2020. Din câte se pare femeia mai avea condamnări la Judecătoria Timișoara și Reșita.

Tot pe 29 mai 2024, magistrații din Alba Iulia au dat decizia în cazul lui Eduard Palko, șoferul din Alba care a spulberat trei tineri. Citește mai jos cum au judecat magistrații cauza.

CITEȘTE ȘI: Cinci ani pentru trei vieți luate: Cum au motivat judecătorii din Alba Iulia pedeapsa în cazul lui Eduard Palko

Femeia din dosarul de furt, a ajuns în fața magistraților pentru furt de produse cosmetice. Din câte se pare a intrat de două ori într-un magazin Penny și a furat produse.

Prima dată a reușit să iasă cu ele din magazin, dar a doua oară a fost prinsă.

Ce au reținut magistrații

Aceasta a intrat într-un magazin Penny din Alba Iulia, în data de 31 iulie 2020, în jurul orei 0.30. Fiind în timpul pandemiei de Covid avea pe față o mască chirurgicală.

A intrat în magazin și a furat mai multe produse cosmetice, respectiv 2 loțiuni Autan, 11 spray-uri Autan, 4 creme, 3 bucăți Gilette mache, pe care le-a ascuns într-un maiou special confecționat, pe care îl purta sub cămașă și a trecut pe lângă case fără a achita produsele. A produs un prejudiciu de 354 de lei.

După a mers și a vândut produsele în piața din Alba Iulia. A obținut în jur de 50 de lei pentru produsele vândute. Însă mai avea nevoie de bani.

Drept urmare a mers iar la magazin pentru a fura. A intrat în jurul orei 17.56 și a sustras mai multe produse cosmetice. Atunci a fost oprită de paznicul societății, iar produsele au fost recuperate.

Decizia judecătorilor

Pentru faptele de la Alba Iulia, la patru ani distanța de la comiterea lor, magistrații Judecătoriei au dat o decizie. Au condamnat-o pe aceasta la un an și 6 luni de închisoare.

Însă femeia mai avea și alte condamnari la Judecătoria Timișoara și Reșita. Prin contopirea pedepselor și calcul judecătoresc, magistrații au ajuns la pedeapsa de 2 ani și 10 luni închisoare, în regim de detenţie.

Momentan decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dany

    miercuri, 05.06.2024 at 08:20

    Super…. aia care ucid oameni primest tot cam atat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax