Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Judecătorii Curții de Apel din Alba Iulia au micșorat pedeapsa unei asistente din Câmpeni care a vandalizat mașina unui medic

Publicat

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au micșorat pedeapsa unei asistente a Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, care a vandalizat mașina unui fost medic al unității medicale. 

Mai exact, în data de 11 martie 2022, magistrații Judecătoriei Câmpeni au condamnat-o pe femeie la o amendă penală de 5400 de lei dar și plata a 2000 de euro, prejudiciu nepatrimonial. În urma deciziei de la Câmpeni, asistenta a făcut apel, iar dosarul a ajuns pe masa judecătorilor din Alba Iulia, la instanța superioară.

CITEȘTE ȘI: O asistentă din Alba, condamnată pentru distrugere după ce a vandalizat mașina unui fost medic din Câmpeni. Ce s-a întâmplat

În data de 22 iunie 2022, magistrații Curții au dat o decizie definitivă mai bândă față de instanța de fond.

Ce s-a întâmplat

În motivarea dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni este explicat ceea ce s-a întâmplat.

Potrivit motivării instanței, medicul a precizat în fața instanței că până la începutul lunii septembrie a anului 2019 a fost angajat, în calitate de medic specialist pneumolog la spitalul de Boli Cronice Câmpeni.

Acesta a mai spus că ca în perioada în şi-a desfăşurat activitatea la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni a avut mai multe şicane atât cu personalul, cât şi cu conducerea unităţii, motiv care l-a determinat să îşi dea demisia.

La un moment dat, în data de 2 septembrie 2019 medicul a fost de gardă. Autoturismul, un  Kia Sportage era parcat în fața casei la care locuia. A doua zi a fost anunțat telefonic că mașina i-a fost vandalizată cu vopsea neagră: mai exact au fost stropite cu vopsea capota, farurile, jeanta stânga faţă, oglinzile laterale, geamurile laterale, portierele, se arată în documentul citat.

Câteva zile mai târziu, medicul a precizat că a a fost contactat telefonic de asistenta în cauză, care i-a spus că dorește să discute ceva mai sensibil cu el. Aceștia au discutat la poliție, iar femeia i-a spus că ea este cea care i-a stropit cu vopsea mașina și că o va rezolva la un service auto.

Un minut pentru a-i vandaliza mașina

În timpul anchetei, din imaginile suprinse pe camerele de luat vederi din zonă s-a putut realizat tot ”filmul” faptei. Femeia a avut nevoie doar de un minut pentru a vandaliza mașina medicului.

– ora 20:41 – un autoturism marca Peugeot 206 se deplasează din direcţia Abrud spre Câmpeni.
– ora 20:53 – autoturismul intră în oraşul Câmpeni din DN 75, pe str. Revoluţiei 1848 şi parchează în parcarea Rio Center.
– ora 20:58 – din autoturismul parcat coboară o persoană, posibil femeie, îmbrăcată într-o geacă de culoare deschisă, lungă, aproape de genunchi, având gluga trasă pe cap şi mâinile în buzunare, pantalon de culoare închisă (posibil negru). Persoana se deplasează cu precauţie ( priveşte stânga- dreapta) în zona unde se găseşte parcat auto;
– ora 21:21 – persoana descrisă mai sus se apropie de auto, pe partea dreaptă, scoate mâna stângă din buzunar şi efectuând mişcări în zig-zag, se deplasează prin faţa maşinii pe partea dreaptă, apoi revine în partea din faţă, observându-se că are în mână un recipient negru.
– ora 21:22 – persoana în cauză se îndepărtează de auto  şi revine la autoturismul aflat în parcarea Rio Center;
– ora 21:26 – autoturismul marca Peugeot se pune în mişcare, deplasându-se în sens invers, pe str. Revoluţiei 1848 până în DN 75 în direcţia Abrud, unde este surprins de camerele de supraveghere la ora 21:37.

Decizia judecătorilor Curții de Apel Alba Iulia

Magistrații au admis apelul femeii și au redus amenda la 2700 de lei și au diminuat și daunele morale pe care aceasta trebuie să le plătească la suma de 1000 de euro.

Decizia din 22 iunie a fost definitivă.

sursă foto: Facebook Spitalul Boli Cronice Câmpeni

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax