Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judecătorii de la Tribunalul Alba se întorc la muncă. Au decis să oprească protestul față de eliminarea pensiilor de serviciu

Publicat

După mai bine de o lună de când au declanșat protestele și și-au sistat mare parte din activitate, judecătorii de la Tribunalul Alba se întorc la muncă.

Magistrații Tribunalului au protestat alături de colegii din județ, dar și din țară, față de eliminarea pensiilor de serviciu.

Totuși judecătorii de la Tribunalul Alba nu au oprit protestul când restul colegilor din județ au decis să se întoarcă la muncă.

În acest fel, activitatea de la Tribunalul Alba a fost îngreunată pentru încă două săptămâni, deoarece au fost judecate doar cauzele urgente.

Marți, 25 februarie, într-un comunicat de presă, Tribunalul Alba a transmis: prin Hotărârea 7/2020 a Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Alba, întrunită la data de 25.02.2020, s-a hotărât suspendarea manifestării de protest şi reluarea activităţii de judecată, începând cu data de 26.02.2020.

Potrivit unor surse juridice, ”apele” din Tribunalul Alba nu au fost tocmai liniștite în ultimul timp, mai ales că în urmă cu două săptămâni,  o parte a judecătorilor s-ar fi opus continuării protestului.

CITEȘTE ȘI: Instanțele din Alba au revenit la normal, cu excepția Tribunalului, unde protestele continuă. Neînțelegeri între magistrați

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax