Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judecătorii nu i-au permis agresorului tinerei din Alba Iulia să meargă acasă de Paște. Arest la domiciliu, refuzat

Publicat

dragoi

Nicolae Drăgoi, recidivistul care a tâlhărit o tânără în scara blocului M4, din Alba Iulia a vrut să ajungă acasă cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

La cea mai recentă verificare a măsurilor preventive, în fața completului de judecată, Drăgoi a cerut ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu arestul la domiciliu, pentru a fi alături de familie și a celebra sfintele Sărbători de Paște. 

Magistrații de la Judecătoria Alba Iulia au respins cererea bărbatului și i-au prelungit arestul preventiv pentru încă 60 de zile.

Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul agresiunii asupra tinerei din Alba Iulia, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

”În baza art. 362 C.pr.penală rap. la art. 208 C.pr.penală constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Drăgoi Nicolae Tiberiu, aflat în prezent în Penitenciarul Aiud. În baza art. 208 alin.3 rap. la art. 207 al 4 C.pr.penală menţine măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpatul Drăgoi Nicolae Tiberiu, pe o perioada de 60 de zile începând cu data pronunţării prezentei încheieri. În baza art. 242 C.pr.pen., respinge cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare” se arată în decizia Judecătoriei Alba Iulia.

Autorul atacului din scara unui bloc din Alba Iulia, trimis în judecată. Ce pedeapsă ar putea primi

Nicolae Drăgoi a contestat decizia la Tribunalul Alba, acțiunea fiind înregistrată pe rolul instanței superioare.

Reamintim că agresiunea pentru care bărbatul este judecat a avut loc în 17 noiembrie 2018, în scara unui bloc din Alba Iulia.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, inculpatul i-a aplicat cu brutalitate victimei în vârstă de 20 ani o lovitură cu pumnul în zona feţei, victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa.

I-a sustras tinerei telefonul mobil marca Samsung Galaxy J5 şi portofelul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei. Bărbatul a fost prins după 2 zile, în 19 noiembrie, după ce în mediul online a apărut un video şocant, care surprinde momentul agresiunii.

Suspectul tâlhăriei de la Alba Iulia, recidivist periculos cu predilecție pentru atacarea femeilor. Ce trecut are

Reţinerea lui Drăgoi Nicolae s-a produs după circa 3 ore de la apriţia filmului video.

Ulterior acesta a fost arestat preventiv. Denisa Sava a ajuns după câteva ore de la comiterea agresiunii la spital, fără să îşi mai amintească ce s-a întâmplat în ziua respectivă. A fost internată timp de câteva zile.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax