Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Județul Alba a fost inclus în rândul ambasadorilor ARE

Publicat

Județul Alba a fost inclus în rândul ambasadorilor ARE, devenind unul dintre promotorii activi ai organizației alături de regiuni importante din Europa. Decizia fost luată joi, în cadrul ședinței biroului de conducere al organizației, desfășurată în localitatea Rize din Nord-Estul Turciei.

„Este o pozitie onorantă pentru noi, ce vine ca o recunoaștere a activității noastre în ARE și ca o dovadă de apreciere pentru lobby-ul puternic pe care județul Alba l-a desfășurat în ultima perioadă pentru dezvoltarea organizației”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, desemnat să reprezinte județul Alba la această importantă reuniune.

Ședința biroului a fost și cadrul unor noi discuții și negocieri privind programul Eurodyssee, program inițiat de ARE pentru a-i ajuta pe tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă să meargă în stagii plătite, în străinătate, pentru a câștiga experiență profesională.

„Ca urmare a negocierilor pe care le-am purtat cu conducerea ARE, am obținut o poziție mai dinamică în cadrul programului, urmând ca după Forumul Eurodyssee, ce va avea loc luna aceasta, județul Alba să intre în linie dreaptă cu demersurile privind includerea cu drepturi depline în program. Totodată, județul Alba va fi și promotorul Eurodyssee în România, acționând ca o celulă de legătură pentru celelalte județe interesate de program”, a precizat Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Carcotasul

    sâmbătă, 05.10.2013 at 23:20

    La Alba este o manie sa trimita ******** ca sa ne reprezinte! In Dec. 89, la teleconferinta cu Iliescu a iesait Quasimodo, acum il trimite pe Piticul Atomic in Turcia!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax