Connect with us
Publicitate

SPORT

Judoka CS Unirea Alba Iulia, medaliaţi cu bronz la Campionatul Naţional pe Echipe U13

Publicat

Localitatea Roman a găzduit, sâmbătă, 30 octombrie, finalele Campionatelor Naționale de Judo pe Echipe, destinate sportivilor sub 11 ani, respectiv sub 13 ani.

Judeţul nostru a fost reprezentat, în întrecerea rezervată sportivilor sub 13 ani, de echipa feminină a CS Unirea Alba Iulia. Aceasta a fost alcătuită din sportivele Lorena Vătămăniuc, Andreea Luha, Roxana Mocan,  Georgiana Ispir, Larisa Brad, Luiza Negru, Dragoş Tuţa, Denisa Sava şi Andreea Cuţitar, pregătite de către antrenorii Cristian Dinu şi Ioan Todor.

Sportivele judoka din Alba Iulia au câştigat grupa de calificare din care au făcut parte şi astfel şi-au asigurat prezenţa în semifinalele competiţiei şi implicit medaliile de bronz. Din păcate, în lupta pentru accederea în fnala competiţiei, echipa uniristă a dat piept cu echipa campioană naţională, în fapt o adevărată selecţionată regională, cu sportivii cei mai valoroşi din Cluj şi Bistriţa. Astfel s-a ajuns, ca o ironie a sorţii, ca în posesia medaliilor de argint să intre selecţionata Bucureşti, echipă pe care CS Unirea Alba Iulia a învins-o în grupe, cu scorul de 4-3.Tocmai pentru aceasta, sportivele albaiulience merită toate felicitările noastre, cu un plus pentru Georgiana Ispir, care a avut evoluţii de excepţie, demonstrând, o dată în plus, că titlul naţional cucerit în acest an în proba individuală nu a fost unul întâmplător.

“E a doua medalie obţinută la finale de campionate naţionale pe echipe în acest sfârşit de săptămână, la două sporturi diferite, ceea ce nu e puţin lucru, având în vedere faptul că toţi sportivii sunt din Alba. Acestea ne îndreptăţesc să sperăm în continuare că sportul de performanţă are viitor în Alba Iulia”, a declarat directorul  CS Unirea Alba Iulia, Marius Anghel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. tuta

    luni, 07.02.2011 at 20:43

    sunt cea mai tare din arcare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax