Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judoka Marcel Cercea din Alba Iulia campion la seniori, la Campionatul Național de la Cluj. Pentru ce competiție se antrenează

Publicat

Judokanul Marcel Cercea din Alba Iulia, multiplu campion, a mai bifat o clasare pe podium de această dată, la Campionatul Național Individual de Seniori, de la Cluj Napoca. 

Marcel și-a învins adversarii pe tatami și s-a clasat pe locul I, pe podium. Este o nouă victorie pentru sportivul de 26 de ani din Alba Iulia, care însă este legitimat la Clubul Sportiv Universitar Pitești.

La Pitești a găsit condițiile necesare pentru a se antrena și pentru areuși să participe la cât mai multe competiții naționale și internaționale.

Marcel, la cei 26 de ani ai săi a început judo de la vârsta de 6 ani, iar o bună parte din viață și-a petrecut-o pe tatami, în sala de antrenamente.

A bifat zeci de urcări pe podium, însă pentru el cea mai importantă este clasarea pe podium de la Campionatul European din Ungaria.

De asemenea, sportivul născut pe 1 mai 1996 a câștigat open-ul din Belgard din 2017, a luat o medalie de bronz la openul din Sofia 2018 și încă o medalie de bronz tot la europeanul din Sofia din 2020.

Acum acesta este în pregătire pentru următoarea competiție, Cupa României.

sursă foto:  IJF Gabriela Sabau, International Judo Federation

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax