Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jumătate din cartierul Cetate din Alba Iulia, fără curent electric de câteva ore. Au „pușcat” două cabluri

Publicat

stalp electrica curent

Jumătate din cartierul Cetate din Alba Iulia este fără curent electric de câteva ore bune. Se pare că două cabluri de alimetare au „pușcat” sâmbătă în jurul orei 12.00 și au întrerul alimentare. În acest moment se lucrează la soluționarea problemei.

Pene de curent au început sa apară încă de vineri noapte când, tot în carterul Cetate, au avut loc mai multe întrerurpei de curent, consecutive.

Anual, consumatorii de energie electrică din România stau în beznă peste nouă ore pe an (563 minute), din cauza penelor de curent. Cel puţin aşa arată un raport privind starea reţelelor electrice din Europa publicat de Comisia Europeană şi realizat de VVA Consultant, Copenhagen Economics, Neon şi Deloitte.

Documentul subliniază că la acest capitol suntem pe locul întâi în Europa, România surclasând categoric ţări ca Letonia, cu 541 de minute, şi Malta, cu 406 minute. Media europeană a perioadelor de întreruperi de furnizare a energiei electrice este de peste trei ori mai mică decât în România, adică de 175 de minute, iar cel mai bine stau în acest clasament ţări ca Danemarca şi Luxemburg, cu câte 15 minute de întrerupere a energiei electrice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax