Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Jumătate din municipiul Alba Iulia, fără curent electric. Majoritatea instituțiilor publice, paralizate

Publicat

Jumătate din orașul Alba Iulia a rămas vineri, în jurul prânzului, fără alimentare cu energie electrică. 

Mai exact, în zona zona cuprinsă între centrul orașului și cartierul Ampoi 3, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în jurul orei 13.30.

Activitatea instituțiilor publice din centrul orașului a fost afectată de căderea de tensiune.

Potrivit reprezentanților companiei de energie electrică, la ora redactării articolului, cauza problemei nu a fost încă determinată.

UPDATE: Cauza întreruperii curentului o reprezintă un cablu de pe strada Tulnicului ce a fost secționat de muncitorii unei firme, care execută săpături pe strada respectivă, a precizat directorul Marius Ceteraș. Acesta a mai declarat pentru alba24.ro, că între timp au mai fost descoperite încă două defecțiuni, în alte puncte ale orașului. Marius Ceteraș preconizează că alimentarea cu energie electrică se va relua în jurul orei 15.00.

UPDATE 2: ”A fost localizat și al doilea defect, cauzat tot de o firmă care execută lucrări de rețele de gaz metan. La orele 15 toți consumatorii au fost alimentați cu energie electrică. Ne cerem scuze față de toți cei care au fost afectați de această avarie, dar în astfel de situații localizarea defectelor apărute în cablurile subterane presupune manevre ale dispecerilor care pot dura câteva zeci de minute. De această dată cele două defecte provocate de firma care execută săpături s-au suprapus și cu un defect apărut la un echipament al stației de transformare 220/110/20kV Alba Iulia aparținând Transelectrica SA”, a declarat Marius Ceteraș.

 

Știre în curs de actualizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax