Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La Alba Iulia s-a deschis primul studio de design de interior. Inaugurare inedită la ”Design Yourself”

Publicat

birou design alba iulia

Trăim vremuri în care “frumosul” în toate formele lui de exprimare, fie că vorbim de artă, design de produs sau design interior, reîncepe să fie apreciat la adevărată lui valoare.

design

Chiar și în orașe mai mici precum Alba Iulia întâlnim din ce în ce mai des oameni care apelează la specialiști pentru a-și înfrumuseța casele iar tendința o resimțim cu atât mai mult în perioada sărbătorilor când albaiulienii se întrec în brazi împodobiți și decoruri de poveste.

design

Există oameni curajoși care au speculat încă de acum câțiva ani acest curent și au îndrăznit să îl exploateze într-o afacere ce are toate șansele să devină una de succes.

design

Proprietarii Design Yourself, primul studio de design interior din Alba Iulia sunt astfel de antreprenori cu inițiativă, care ne-au povestit că descoperă în fiecare zi că există piață și în orașul nostru pentru amenajări interioare : “dacă în urmă cu câțiva ani cei care își construiau case găseau inspirație cu precădere în curtea vecinului în prezent există tot mai mulți care recunosc că au nevoie de un specialist să îi îndrume pe parcursul proiectelor de amenajare.

design

Și vorbesc aici de oameni de toate vârstele. Ideea unui studio de design interior în Alba Iulia s-a născut în urmă cu doi ani iar de atunci și până în prezent am muncit trup și suflet la acest proiect” ne-a povestit emoționată Flavia Romcea, proprietara studioului.

design

Și ce perioada mai bună decât Crăciunul pentru că studio-ul Design Yourself să își primească prietenii? Spațiul creativ amenajat în Piață Iuliu Maniu nr 25 (la ușa cu grilaje de lemn) a fost inaugurat miercuri alături de colaboratori și prieteni de suflet ai acestui proiect.

design

Inaugurare combinată cu acțiune caritabilă

Petrecerea de Crăciun a avut, așa cum toate poveștile de Crăciun ar trebui să aibă, și o latura caritabilă.

Cei prezenți la eveniment au avut posibilitatea să liciteze coronițe și decorațiuni iar banii strânși în urmă evenimentului vor ajunge la Daniel Lucaci, un băiat în vârstă de 14 ani care suferă de Sarcom Ewing, o formă de cancer osos care, în cazul lui a dat metastaze și la plămâni.

Șansa băiatului care locuiește în județul nostru, în satul Vingard, comună Spring, este o prima operație programată în luna ianuarie, la Centrul Medical Apolo din Debrecen, urmată imediat de o altă intervenție.

Pentru că acestea să aibă loc este nevoie de suma de 10.510 euro, bani pe care asistentul maternal în plasamentul căruia se află Daniel, nu are cum să îi procure. Mai multe despre cazul băiatului din Vingard pot fi citite aici.

Flavia Romcea

Design Yourself și-a deschis porțile miercuri dar parte din cei prezenți sunt prietenii acestui studio încă la început.

„În acești doi ani de activitate fiecare proiect dus la bun sfârșit ne-a adus prieteni noi și fiecare prieten nou a fost un motiv în plus să mergem înainte. Nu îmi doresc de la noul an decât alți prieteni și proiecte de succes pentru care să ciocnim împreună la petrecerea de Crăciun”, a mai adăugat Flavia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax