Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La cules de fier vechi prin curtea școlii: Un bărbat din Ighiu a fost prins de jandarmi în timp ce transporta bunurile furate pe bicicletă

Publicat

Un bărbat din Ighiu a fost prins de jandarmi, miercuri seara, în timp ce transporta mai multe bunuri din fier din curtea unei școli din Alba Iulia. Acesta a mărturisit că ar fi vrut să valorifice obiectele în interes personal, la un centru special. Jandarmii au întocmit pe numele lui actele premergătoare urmăririi penale.

Miercuri, 11 iulie 2012, în jurul orei 22.00, jandarmii au surprins în flagrant un cetăţean care sustrăsese mai multe bunuri din curtea unei școli din municipiul Alba Iulia. Intervenţia jandarmilor a fost solicitată de personalul de pază al instituţiei de învăţământ, prin apel la 112. La faţa locului a intervenit în foarte scurt timp un echipaj din cadrul Jandarmeriei Alba şi a identificat un cetăţean asupra căruia se aflau mai multe bunuri metalice.

Tânărul transporta o ţeavă în lungime de 3 metri şi un calorifer care, din primele verificări, se pare că aparţin şcolii. Acestea erau legate pe bicicleta suspectului şi, conform propriilor spuse, urmau să fie valorificate de acesta în interes personal.

Bărbatul a fost identificat ca fiind M.Ş., de 26 ani, domiciliat în Ighiu, necunoscut cu antecedente penale. Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alexandra

    joi, 12.07.2012 at 16:48

    Miercuri, 11 iulie 2011?? inceputul unui articol publicat pe data de joi, 12 iulie 2012? se poate o asemenea greseala?

    • Adina E. Curta

      vineri, 13.07.2012 at 08:40

      Scuze, mi-a scăpat. Merci de sesizare, am corectat 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax