Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La Hidroelectrica Sebeș, o singură persoană va fi disponibilizată. Din primăvară, sunt anunțate noi angajări

Publicat

YouTube video

Angajații „Hidroelectrica” Sebeș nu au motive de îngrijorare, deoarece, cu excepția directorului, nici o persoană nu va fi disponibilizată în perioada următoare. Mai mult decât atât, intenția conducerii companiei este de a da drumul la angajări din această primăvară, dar acestea vor viza doar posturi de electricieni.

Prefectul Gheorghe Feneșer a purtat discuții cu reprezentanții companiei de la nivel central, iar asigurările acestora au fost că nici nu se pune problema ca sucursala de la Sebeș să își închidă porțile:

„Promisiunea dânșilor a fost că Alba va avea un regim preferențial, deoarece s-au săturat de noi să fim în fiecare zi pe capul lor. Am înțeles că, în urma terminării acelor verificări de la Sebeș, decizia lor a fost următoarea: o singură persoană disponibilizată. Va urma faza a doua, care înseamnă angajări. Am întrebat ce înseamnă angajări și mi s-a răspuns clar că doar electricieni. Angajările vor începe probabil din această primăvară, iar numărul persoanelor care vor fi angajate s-ar putea să se ridice undeva la 8-10. Deci nicidecum nu este vorba că se vor închide porțile la Hidroelectrica” a explicat prefectul de Alba, Gheorghe Feneșer.

Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, a anunțat, de asemenea, că a avut, luni, o întâlnire la Bucureşti cu reprezentanţii Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI). Concluzia discuţiilor a fost că nu vor fi operate disponibilizări la „Hidroelectrica” Sebeş, însă este posibil ca unele persoane cu funcţii de conducere să-şi piardă posturile, prin cumularea unor funcţii.

„Astăzi, împreună cu senatorul PNL, Teodor Atanasiu, am fost la discuții la OPSPI, cu directorul general Gabriel Dumitrascu. Am o veste bună: nici un om nu va fi disponibilizat la Hidroelectrica Sebeş. Poate doar şefii. Vor fi disponibilizati 150 de oameni la nivel naţional, cei aflați în prag de pensionare şi prin cumularea funcţiilor de conducere, ca urmare a reorganizării. Așadar, nimeni din salariaţii de rând nu-şi va pierde locul de muncă”, a menţionat Florin Roman pe reţeaua de socializare Facebook.

Citeşte mai mult despre problema reorganizării „Hidroelectrica”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Atanasiu

    marți, 22.01.2013 at 14:36

    Politruci *******! Din primavara ori Falimentul ori Privatizarea, nu angajari bai *********** (******* cu papion)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax