Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La Sălciua se dă startul expoziţiei de animale cu vânzare prin licitaţie

Publicat

Consiliul Judeţean Alba organizează, împreună cu Consiliul Local Sălciua şi Asociaţiile crescătorilor de bovine din judeţul Alba, o expoziţie de animale cu vânzare prin licitaţie, care va avea loc în cadrul târgului tradiţional de animale.

Evenimentul va avea loc în localitatea Sălciua, în data de 4 aprilie a.c., începând cu ora 7.00. La cea de-a doua ediţie a târgului vor fi prezenţi crescători de animale din zonă, firme, persoane fizice şi juridice care au ca obiect de activitate achiziţionare de tineret bovin. Această acţiune se înscrie în programul Consiliului Judeţean Alba de sprijinire a fermierilor din judeţ, pentru a facilita valorificarea animalelor şi dezvoltarea fermelor proprii.

În această primăvară sunt programate să se desfăşoare încă trei târguri de animale, după următorul program: Teiuş – 30 aprilie 2011, Ciugud – 7 mai 2011, Cîmpeni – 14 mai 2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax