Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lansarea candidaţilor PDL la Cugir: Declaraţii de susţinere la alegeri din partea liderilor judeţeni

Publicat

Sâmbătă a avut loc, la Cugir, evenimentul de lansare a candidaţilor PDL pentru funcţiile de primar şi consilieri locali. Organizatorii şi invitaţii s-au reunit la Sala VIP a Discotecii „Wake-Up” din oraş.

La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane. Festivitatea a început cu intonarea imnului Partidului Democrat Liberal, iar cuvântul de „bun venit” l-a adresat preşedintele PDL Cugir, Radu Roşian. Acesta a trecut în revistă realizările locale ale partidului, în raport cu opozanţii politici, declarând că aşteptările locuitorilor sunt în continuare crearea locurilor de muncă şi rezolvarea situaţiei spitalului. Acesta nu a omis să trimită câteva „săgeţi” mai dure către adversarii politici din campania electorală, în special către reprezentanţii USL Cugir.

La eveniment au participat preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel (candidatul din partea PDL la conducerea CJ), deputatul Clement Negruţ şi senatorul Alexandru Pereş.

A urmat prezentarea fiecărui candidat, cu o trecere în revistă a informaţiilor ce îi recomandă pentru funcţiile vizate. Apoi, candidata PDL Cugir pentru funcţia de primar, Camelia Dumitrean s-a adresat celor prezenţi, declarând că echipa sa nu va face promisiuni pe care nu va putea să le onoreze şi că pentru partid vorbesc faptele. A mai spus că va sprijini fiecare firmă care va genera un loc de muncă, spitalul din Cugir şi învăţământul din oraş, pentru a le duce la standarde europene.

Directorul general adjunct al Uzinei Mecanice Cugir, Marian Morariu a adus o veste bună pentru 300 de salariaţi, ale căror contracte de muncă vor fi prelungite cu încă un an.

La rândul său, Ion Dumitrel a făcut un apel la cei prezenţi: „Noi nu trebuie să fim timoraţi sau să avem complexe. Fiţi îndrăzneţi!”. A subliniat că alegerile locale trebuie câştigate: „Cu cele două candidaturi ale celor două doamne de la Cugir (n.r. – Camelia Dumitrean) şi Aiud (n.r. – Oana Badea), am dorit să mă revanşez faţă de oamenii din Cugir şi Aiud. Trebuie să câştigăm, pentru că, dacă nu vom câştiga, Cugirul va pierde din nou 4 ani”. S-a mai referit la importanţa dezvoltării vieţii culturale, sportive şi spirituale, la nivel local.

Senatorul Alexandru Pereş a declarat că reprezentanta PDL pentru conducerea administraţiei locale va face cinste cugirenilor: „Succesul vostru va fi şi al nostru”. Acesta le-a cerut celor prezenţi mobilizare maximă în susţinerea candidatei Camelia Dumitrean la alegeri.

Deputatul PDL Clement Negruţ a spus că pentru el organizaţia din Cugir este una de suflet şi că „acest microb al bunei guvernări trebuie transmis mai departe şi celorlalţi”. În opinia sa, candidata PDL „este o doamnă care va da speranţă cugirenilor”.

Sorin GIURCA


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax