Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Larisa Iușan, elevă a Colegiului Militar din Alba Iulia, a scris lucrarea perfectă la Olimpiada de Religie, faza națională

Publicat

Eleva sergent Larisa Iușan, de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” a luat nota 10 și Premiul I la faza națională a Olimpiadei de Religie. Alături de ea alți cinci colegi au obținut rezultate bune la olimpiada de religie. 

Larisa a fost îndrumată de profesorul Ioan Nistor și a reușit în timpul olimpiadei să elaboreze o lucrare în care și-a demonstrat cunoștințele de religie și cultură, notează reprezentații Ministerului Apărării Naționale, într-o postare pe Facebook.

„Participarea la olimpiada de religie mi-a oferit oportunitatea de a ieși puțin din zona mea de confort și de a-mi valorifica modul de gândire. Dacă acum câteva săptămâni aflam entuziasmată că m-am calificat la etapa națională a acestei olimpiade, azi pot doar să mă bucur că munca pe care am depus-o nu a fost în zadar. Cred că factorul cel mai important care m-a condus spre o notă de 10 a fost tocmai sarcina ce simțeam că-mi revine după faza pe județ, etapă care m-a responsabilizat să îndrăznesc și să-mi dezvolt tot mai mult această sensibilitate spirituală, cred eu, înnăscută.

CITEȘTE ȘI: ADMITERE colegii militare 2022: proba scrisă, vineri, 27 mai, la Română și Matematică. Cum se calculează media

De asemenea, îndrumările părintelui profesor Ioan Nistor au fost esențiale, știind exact unde să puncteze, pentru a-mi oferi ajutor în a îmbina plăcut adevărul cu originalitatea interpretărilor mele. ”, a mărturisit Larisa.

Alături de performanța Larisei menționăm și celelalte rezultate obținute de elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” la disciplina religie, la faza națională a olimpiadei:

Premiul II: elev Daniel Indrei (clasa a IX-a);

Premiul III: elev Robert Bloj (clasa a IX-a);

Mențiune: elev caporal Samuel Armeanu (clasa a XI-a) și elev fruntaș Sara Holhoș (clasa a X-a);

Premiul special acordat de Arhiepiscopia Sibiului: elev fruntaș Iuliana Tărcuță (clasa a X-a).

sursă: Facebook Ministerul Apărării Naționale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    duminică, 29.05.2022 at 11:07

    DECI ea va fi o Preteasa Militara Ultra Extra NemaipomeNITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax