Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Legea pensiilor ar urma să intre în vigoare de la 1 octombrie. Cum ar putea fi acordată a 13-a pensie

Publicat

Lia Olguta Vasilescu Legea pensiilor ar urma să fie finalizată şi să intre în vigoare de la 1 octombrie, potrivit graficului anunţat de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Ar putea fi introdusă şi a 13-a pensie, urmând ca fiecare pensionar să primească anual încă o pensie în plus.

Potrivit ministrului Muncii, fiecare pensie aflată în plată va trebui recalculată, însă nicio pensie nu va fi scazuta.

„Trebuie sa facem o noua lege a pensiilor cu care vom veni în octombrie, nu e normal să ieşi în 2010 cu o pensie mai mare decât unul care iese în 2011, e o nebunie, un haos în sistem… după această lege a pensiilor va trebui ca fiecare pensie aflată în plată să fie recalculată, niciuna in jos… asta presupune un efort din partea funcţionarilor casei de pensii şi foarte multe modificări în administrarea caselor de pensii. Avem de gând ca în perioada următoare să facem o restructurare a ceea ce înseamnă activitatea din toate instituţiile care sunt în subordinea Ministerului Muncii, nu mă refer la faptul că va trebui să dăm oameni afară, dar va trebui să gandim altfel direcţiile respective”, a declarat la Vasilescu, la RomâniaTV.

Ministrul a amintit şi de scăderea vârstei de pensionare pentru femeile care au peste trei copii, aceasta fiind o măsură de stimulare a natalităţii.

sursa: romaniatv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marza ioan

    miercuri, 13.09.2017 at 17:51

    Pentru vulpea blonda: Chiar ca esti blonda!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax