Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Legea salarizării va fi asumată de toți parlamentarii coaliției de guvernare. Proiectul de act normativ nu va fi dezbătut public

Publicat

parlament Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că Legea salarizării nu va fi dezbătută public, ci va fi asumată de toți parlamentarii coaliției de guvernare. Potrivit acestuia, proiectul de act normative ar putea ajunge săptămâna aceasta în Parlament. 

Vezi şi Ministrul Muncii, despre legea salarizării unitare: Până la pragul de 4.000 lei salariile se dublează

„Am discutat și în această dimineață cu doamna ministru Olguța Vasilescu, este o lege extrem de importantă pentru noi, se află în programul nostru de guvernare, măsura este așteptată de toți românii. Va fi o inițiativă în Parlament a tuturor deputaților și senatorilor care fac parte din coaliția de guvernare. O să fie trimisă în cel mai scurt termen, probabil că în această săptămână”, a spus premierul Sorin Grindeanu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat duminică faptul că se ia în calcul la nivelul coaliţiei de guvernare asumarea legii salarizării unitare ca iniţiativă parlamentară a liderilor partidelor majorităţii şi a spus că speră ca actul normativ să fie gata şi sa ajungă în Legislativ săptămâna care începe.

De asemenea, ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, a precizat că legea salarizării bugetarilor trebuie să se încadreze în cheltuieli de cel mult 22,5% din PIB, pentru ca România să nu depășească deficitul de 3%.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax