Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn confiscat de Poliție de la o societate comercială din Gârda de Sus. Ar fi fost tăiat ilegal

Publicat

Polițiștii din Câmpeni au indisponibilizat aproape 10 metri cubi de material lemnos, în urma unui control la o societate din comuna Gârda de Sus. Lemnul ar proveni din tăieri ilegale.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni împreună cu lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Gârda și reprezentanți ai Administrației Parcului Natural Apuseni au făcut un control la o societate comercială din comuna Gârda de Sus, care are obiect de activitate tăierea și rindeluirea lemnului.

Cu ocazia controlului, polițiștii au identificat 9,7 metri cubi de material lemnos în legătură cu care există suspiciunea că provine din săvârșirea de infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că materialul lemnos ar fi fost tăiat, în mod ilegal, din pădurea proprietatea statului, de către un bărbat din comuna Gârda de Sus și l-a valorificat la societatea comercială verificată de polițiști, care aparține fiului său.

Materialul lemnos a fost indisponibilizat, iar față de bărbatul bănuit de tăierea ilegală a acestuia, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, urmând a fi stabilită întreaga cantitate de material lemnos tăiată ilegal.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax