Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Levente Polgar a alergat 30 de km de la Aiud la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Mesaj de unire şi armonie

Publicat

A alergat 33 de kilometri, de la Aiud la Alba Iulia, în dimineaţa de 1 Decembrie, şi a adus în Capitala Marii Uniri un mesaj de armonie, pace şi înţelegere. Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar s-a ţinut de cuvânt şi a marcat încă un eveniment de Ziua Naţională, la Alba Iulia.

“Îmi declar dragostea faţă de ţara din care fac parte. Ca mesaj pentru confraţii mei români, le transmit un îndemn să ne sărbătorim ziua naţională, astfel încât să aducem împliniri unul, celuilalt”, a spus Levente Polgar.

În demersul său, a fost sprijinit şi de alte persoane (aproximativ 20), din mai multe zone ale ţării, care s-au alăturat “marşului” spre Alba Iulia. Una dintre acestea a fost Iancu Avram, bibliotecarul-recordman din Petroşani, care a reuşit performanţa de a parcurge Dunărea înot, fără costum de neopren.

Ultramaratonistul a parcurs distanţa între Aiud şi Alba Iulia în circa trei ore şi 20 de minute.

“Voi fi mereu partner pentru Armata Română”, a spus Polgar, amintind de susţinerea lui faţă de Invictus România.

Acesta s-a referit şi la pregătirea pentru participarea la Arctic Ultra. A reuşit să adune şi să achite cea mai mare parte din suma considerabilă de care are nevoie pentru a intra în această cursă.

“Mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Vreau să cred că nu voi dezamăgi pe nimeni acolo”, a încheiat Polgar.

Victima a unui accident de tren la vârsta de 6 ani, Levi, care lucrează în construcții, își dorește să alerge în cea mai dură competiție din lume, 6633 Arctic Ultra. El a fost acceptat de organizatori, însă mai avea de achitat taxa de înscriere, în valoare de 3.200 de lire sterline, pentru a fi validat la această competiție. Tânărul este singurul sportiv cu handicap acceptat în principiu de organizatori pentru a participa la competiția de la Cercul Polar.

Acesta a transmis participanţilor la sărbătoarea de 1 Decembrie de la Alba Iulia un mesaj de unire şi pace, de pe scările Sălii Unirii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax