Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Liberalii din Alba, în acţiuni caritabile de Sărbători. Cadouri pentru vârstnici şi lemn de foc pentru un centru de plasament din Alba Iulia

Publicat

Liberalii din Alba continuă seria de acţiuni din perioada Sărbătorilor, ziua de miercuri fiind dedicată vizitării celor cazaţi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia, iar joi pentru donarea cantităţii de 20 de tone de lemn de foc pentru Centrul de plasament „Iulia” din oraş.

Miercuri a fost rândul tinerilor liberali din Alba să viziteze Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia, unde au cântat colinde şi au făcut cadouri ce au fost primite cu bucurie de cei prezenţi. Au fost distribuite 80 de pungi cu cadouri.

Joi, la Centrul de plasament „Iulia” din Alba Iulia, tinerii liberalii au ajuns cu un camion de 20 de tone plin cu lemne pentru foc (14 paleţi), tot un cadou de sărbători, pentru copiii aflaţi în această locaţie. Iniţiativa de joi aparţine TNL Alba şi a fost sprijinită de reprezentanţii liberali Simone Albani, Marius Filimon şi Florin Roman.

Vă prezentăm imagini de la cele două evenimente:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax