Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” fac spectacol, de Zilele Oraşului: „Liceenii au talent”, la Casa de Cultură a Studenţilor

Publicat

Elevii talentaţi de la liceele din municipiul Alba Iulia ne vor oferi, la sfârşitul acestei săptămâni, un spectacol de zile mari. Aceştia vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia pentru a demonstra că şi „Liceenii au talent”.

Evenimentul va avea loc în 27 mai, de la ora 16.00 şi face parte din calendarul activităţílor dedicate Zilelor Oraşului. „În calitatea pe care o aveţi în comunitatea albaiuliană, vă invităm să luaţi parte la acest eveniment deosebit, cu menţiunea că prezenţa dumneavoastră va încuraja tinerele talente şi totodată le va promova”, au arătat organizatorii.

Concursul reprezintă o iniţiativă a Consiliul Şcolar al Elevilor din Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, împreună cu Consiliul Judeţean al Elevilor Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia şi este prima de acest gen din oraşul nostru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax