Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș, locul 4 pe județ după numărul de note de 10 obținute de elevi la Bacalaureat

Publicat

De câțiva ani buni Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș punctează cu rezultate foarte bune examenul de bacalaureat. Dacă anii trecuți era scos în evidență procentajul de „reușit”, în 2021 liceul a punctat la capitolul numărului de note de 10. Din cele 38 de colegii naționale, colegii tehnice ori licee din județ, Liceul Teoretic „Petru Maior” se află, cu 16 note de 10, pe un onorant loc 4 pe județ, fiind depășit doar de Colegiul Național „HCC” Alba Iulia, Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș și Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

„Meritul acestui rezultat aparține în primul rând elevilor, e meritul acestor generații care înțeleg că a învăța nu este o obligație, ci o necesitate a formării caracterelor.

Meritul acestui rezultat este deopotrivă și a profesorilor pentru că au reușit să transmită elevilor știința cărților.

Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș anul acesta stă bine și la promovabilitate, chiar mai bine ca anii trecuți. Din 89 de elevi prezenți, doar 11 nu au promovat examenul, adică avem un procent de promovabilitate de 87,64%.

Cele 16 note de 10 sunt acum, imediat după afișarea rezultatelor. Cine știe ce surprize ne rezervă contestațiile?

Pentru aceste rezultate vă felicităm pe voi, elevii. Mulțumim și profesorilor pentru efortul depus și pentru talentul spre meseria de dascăl. Toți, împreună, ați demonstrat încă o dată că în Ocna Mureș se face școală de calitate.

Vă mulțumim și dumneavoastră, părinților, care ați făcut posibile astfel de performanțe de excepție pentru Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș”, a transmis primarul orașului, Silviu Vințeler, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax