Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Licitaţia de jucării organizată de YouthBank a adus bani pentru proiecte de cultură

Publicat

Licitaţia de jucării organizată în cadrul evenimentului „Fabrica de Bucurii”, ce a avut loc săptămâna trecută la Alba Mall a adus Fundaţiei Comunitare Alba 6.300 de lei, bani ce vor ajunge în fondul de cultură deschis de echipa YouthBank. Din sumele strânse cu ocazia spectacolului caritabil, aflat anul acesta la cea de a II-a ediţie vor fi finanţate 11 proiecte ale liceenilor din Alba Iulia, dar şi alte iniţiative culturale.

„Le mulţumim partenerilor noştri şi tuturor celor care au contribuit la succesul Fabricii de Bucurii. Vă vom ţine la curent cu demersurile pe care Fundaţia Comunitară Alba le va face pentru a transpune generozitatea celor care au donat jucării sau sume de bani pentru proiecte educaţionale, dar şi proiecte culturale, prin care cât mai multe iniţiative din judeţul nostru să prindă viaţă. În doar 9 luni de la înfiinţare, Fundaţia Comunitară Alba a reuşit să finanţeze 10 proiecte în comunitate, în care s-au implicat, direct sau indirect, cca. 2000 de persoane, în marea lor majoritate tineri. Bugetele acestor proiecte au depăşit, împreună, suma de 25.000 de lei, valoarea granturilor acordate de fundaţie fiind de circa 13.000 de lei. Cel mai mult ne bucură faptul că proiectele noastre au găsit parteneri în comunitate, de la instituţii publice, la presa locală, firme private şi ONG-uri. În 2011, vom finanţa primele proiecte din Fondul pentru Cultură, vom continua finanţarea prin Fondul YouthBank şi vom avea şi alte iniţiative în comunitate”, a declarat, la sfârşitul evenimentului,  directorul executiv al Fundaţiei Comunitare Alba, Dorin Sava.

Cele peste 250 de jucării donate de albaiulieni cu prilejul evenimentului au ajuns, în Ajun de Crăciun, la copiii de la Aşezământul social „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul” din Aiud, dar aşi la alţi micuţi devaforizaţi din judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax