Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Licitație pentru activele de la fosta fabrică de mobilă Stratusmob Blaj. Lichidatorul cere 4,3 milioane de euro

Publicat

Activele Stratusmob SA Blaj, societate aflată în faliment, sunt scoase din nou la vânzare de lichidatorul judiciar. Valoarea stabilită pentru licitația din 10 ianuarie este de 4,3 milioane de euro, fără TVA.

Stratusmob SA Blaj este în faliment cu datorii de aproape 9 milioane de euro. Lichidatorul, societatea Eexpert Insolvența Hunedoara, a lansat oferta de vânzare, reprezentând construcţii şi teren, pentru 4,3 milioane de euro. Activele societăţii din Blaj au fost scoase, inițial, la vânzare pentru 5,1 milioane de euro. Nu s-a arătat nimeni interesat de ofertă, astfel încât administratorul judiciar a scăzut preţul la 4,3 milioane de euro. La această valoare au mai avut loc licitații în octombrie și noiembrie, dar nu au existat nici atunci oferte concrete de cumpărare. În 2014, prima licitație este prgramată în 10 ianuarie. În caz de neadjudecare, licitaţia se va relua în data de 17.01.2014, în aceleaşi condiţii.

Citeşte mai multe detalii, pe Anchete.Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax