Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Licitație pentru eliminarea deșeurilor și întreţinerea drumurilor din Alba pe timp de iarnă. Ofertele se depun până în 3 ianuarie

Publicat

Consiliul Județean Alba a lansat o nouă licitație pentru „Întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din județul Alba, în perioada 1 februarie – 15 martie”. Este vorba despre servicii de eliminare a deșeurilor menajere și a apelor menajere, servicii de igienizare și servicii similare, pe drumurile județene din Alba. 

Drumurile ce vor beneficia de serviciile prevăzute în contract sunt din zona Alba Iulia – Aiud – Blaj – Sebes – Cugir (zona de șes a județului), cu o lungime de 838,68 km și zona Câmpeni (zona de munte) pe o arie de 171,22 km.

Valoarea estimată aferentă prezenței proceduri este de 1.313.192 lei, valoare în funcție de care se vor evalua ofertele, iar valoarea maxima de 1.771.282 lei reprezintă valoarea estimată ce conține și posibile suplimentări.

Contractul se va atribui prin licitație deschisă, iar criteriul este prețul cel mai scăzut. Termenul pentru depunerea ofertelor este 3 ianuarie 2013, ora 16.00, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 8 ianuarie 2013, ora 10.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax