Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Licitație pentru modernizarea Casei de Cultură Ocna Mureș: Valoarea contractului este de aproape 130.000 lei

Publicat

Consilierii locali din Ocna Mureș au votat joi, 13 iunie, în ședință extraordinară, aprobarea documentației tehnico-economice pentru modernizarea Casei de Cultură din Ocna Mureș și aprobarea achiziției publice pentru execuția lucrării de modernizare a Casei de Cultură Ocna Mureș prin procedura „Cerere de oferte”, criteriul de atribuire fiind „prețul cel mai scăzut”.

Proiectul tehnico-economic a fost întocmit de SC Areal Arhitectură SRL Ocna Mureș. Lucrările de modernizare a Casei de Cultură Ocna Mureș vor consta în reabilitarea interiorului, a scenei, scaunelor, pereților și podelelor, dar și a fațadei, curții, dotarea scărilor de la intrare cu balustradă și rampă pentru persoane cu dizabilități.

„Interiorul Casei de Cultură este inadecvat desfășurării activității culturale, scena fiind deteriorată, pereții necesitând reparații, scaunele trebuie înlocuite, podeaua trebuie amenajată astfel încât vizibilitatea către scenă să nu mai fie stânjenită de spectatorii pe de rândurile din față etc. Curtea Casei de Cultură nu este amenajată, nu există rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, scările nu au balustradă, existând pericolul de cădere pentru cei care intră în sală etc. Fațada necedită reparații, fiind deteriorată. Scările de la intrarea principală trebuie acoperite deoarece, datorită ploilor, acestea se deteriorează constant”, se menționează în Nota Justificativă atașată proiectului de hotărâre.

Primăria Ocna Mureș a lansat licitația publică pentru execuția lucrărilor de modernizare a Casei de Cultură, iar valoarea estimată a contractului este de 120.900 lei, bani ce vor fi plătiți din bugetul local.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: UPDATE: Şedinţă extraordinară la Consiliul Local Ocna Mureş. S-au votat proiecte pentru modernizarea casei de cultură şi a pieţei agroalimentare | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax