Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Licitație pentru recondiționarea locomotivei cu abur din Zlatna: Valoarea contractului se apropie de 500.000 lei

Publicat

Primăria orașului Zlatna a lansat recent o licitație publică pentru recondiționarea locomotivei cu abur „Bn 2t”. Este vorba despre servicii de reparații la instalațiile locomotivei, curățare, înlocuire a componentelor nefuncționale și altele. Valoarea contractului este de 487.248 lei, bani ce vor fi plătiți din bugetul local.

„Contractul presupune servicii de reparație pentru Locomotiva cu abur, clasată în Patrimoniul Național Tehnic al României, cu restaurare la forma și caracteristicile originale. Locomotiva urmează să circule în trafic intern”, se precizează în anunțul de licitație.

Reparația locomotivei înseamnă, potrivit caietului de sarcini, „demontări, curățiri, verificări, controale, măsurători, recondiționări, înlocuiri, teste, încercări, probe la toate instalațiile locomotivei, sau la componentele acesteia. Toate aceste lucrări se efectuează cu scopul restabilirii stării tehnice a locomotivei și nu conduc la îmbunătățirea parametrilor tehnici inițiali ai acesteia. În urma efectuării reparației, locomotiva trebuie să atingă și să realizeze, în cadrul întregii perioade de exploatare (maxim 5 ani) următoarele condiții tehnice de calitate: disponibilitate – 80%, siguranță în exploatare – minim 10.000 km între două defectări, mentenabilitate ridicată”.

Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai mic, iar data limită de depunere a ofertelor este 8 iulie 2013.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cocolinno

    marți, 18.06.2013 at 23:11

    Va castiga o firma care habar n-are ce sunt alea reparatii !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax