Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Licitaţie pentru reparaţii la drumurile judeţene din Alba, estimate la peste 640.000 lei. Lucrări pentru aducere la cotă a căminelor de canalizare

Publicat

Consiliul Judeţean Alba organizează licitaţie pentru încheierea unui acord-cadru pentru “Lucrări privind reparaţii curente la drumurile judeţene – Aducere la cotă a căminelor de vizitare amplasate în platforma drumurilor judeţene din judeţul Alba”. Valoarea celui mai mare contract este estimată la 402.139,088 lei.

Data limită de depunere a ofertelor este 18 iulie, la ora 11.00. Acordul-cadru pentru aceste lucrări se va încheia cu un singur ofertant, pe o perioadă de 18 luni şi cuprinde lucrări de aducere la cotă pentru maxim 333 de cămine.

Câştigătorul licitaţiei va desfăşura lucrări de reparaţii curente pe drumurile judeţene din Alba, adică de aducere la cotă a căminelor de vizitare existente pe drumurile judeţene. De asemenea, sunt prevăzute lucrări similare în cazul căminelor de vizitare din reţelele de alimentare cu apă şi canalizare, amplasate în platforma drumurilor judeţene unde s-a turnat asfalt şi îmbrăcăminţi bituminoase şi au fost modificate cotele existente ale suprafeţei de rulare.

Valoarea estimată a acordului-cadru este de 643.809,21 lei, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Potrivit caietului de sarcini, administratorul drumurilor judeţene va întocmi procesul verbal de predare-primire a amplasamentului pentru fiecare drum judeţean, în care se va specifica tipul de lucrări care urmează a se executa, denumirea drumului şi poziţia kilometrică la care este necesară execuţia acestor lucrări. Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis de administratorul drumurilor, pe fiecare tronson de drum judeţean în parte, pe care vor fi executate astfel de lucrări.

Organizatorul licitaţiei precizează în documentaţie că “având în vedere că în prezent nu se cunoaşte cu exactitate numărul total de cămine de vizitare situate în platforma drumurilor judeţene care urmează să fie aduse la cotă, alegerea soluţiilor şi tipurilor de lucrări necesare se vor stabili ulterior în teren, între beneficiar şi constructor, pentru a se adopta soluţia tehnică corespunzătoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax