Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Licitaţie pentru un spaţiu în pasajul din centrul oraşului Alba Iulia. Un om de afaceri local vrea să deschidă o reprezentanţă de ceasuri

Publicat

sediu Primaria Alba Iulia

Un spaţiu comercial în suprafaţă de 53,57 mp din zona „pasaj centru” din Alba Iulia este propus pentru închiriere în vederea amenajării unei reprezentanţe de ceasuri şi ceasornicărie. Cu destinaţie iniţială de grupuri sociale, acesta nu a funcţionat în scopul menţionat, astfel că în şedinţa de Consiliu Local de vineri se propune aprobarea închirierii prin licitaţie publică.

Amenajarea spaţiului va intra în responsabilitatea câştigătorului licitaţiei. De această locaţie s-a interesat patronul unei firme din Alba Iulia, Florin Mărginean, care a depus o cerere la Primărie privind intenţia de a deschide o reprezentanţă de ceasuri şi ceasornicărie, „din dorinţa de a promova această meserie şi pasiune pe cale de dispariţie la noi”. Acesta se angajează să suporte financiar renovarea spaţiului, cu montarea unor geamuri de termopan de calitate superioară, schimbarea uşilor de acces, reabilitarea pereţilor şi a podelei, schimbarea instalaţiei electrice. La expirarea contractului de închiriere, spaţiul modernizat va rămâne în proprietatea primăriei.

Spaţiul se află în pasajul pietonal ce leagă Piaţa Agroalimentară de zona scărilor de acces. Acesta a avut destinaţia de grupuri sociale, însă nu au fost funcţionale, „având probleme de canalizare, alimentare cu apă şi căldură, fiind expuse îngheţului pe perioada rece”, după cum se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre ce va fi prezentat consilierilor locali pentru aprobare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. HH

    luni, 24.06.2013 at 22:56

    O MIZERIE, PRIMARIA AR TREBUI SA RENOVEZE GRUPURILE SOCIALE, SA REZOLVE DEFICIENTELE CONSTATATE NU SA INCHIRIEZE SPATIUL, IN CENTRUL ORASULUI NU AI NICI O TOALETA DECENTA !
    ORICUM PASAJUL ESTE O BATAIE DE JOC A PRIMARIEI LA ADRESA CETATEANULUI, SE MAI CIRCULA PE UN METRU LATIME CU AERISIRILE SI CANALIZAREA LOCALURILOR !
    BANI SA IASA !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax