Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Licitație: Spitalul Județean Alba va cumpăra reactivi în valoare de 7,6 milioane de lei, în următorii doi ani

Publicat

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba va cumpăra în următorii doi ani reactivi pentru analize de sânge în valoare de aproximativ 7,6 milioane de lei, la care se adaugă TVA. Achiziția se va face prin procedura de licitație, iar ofertele se pot depune până în data de 14 decembrie 2017, ora 16.00. Contractul a fost împărţit în patru loturi care corespund analizoarelor deţinute de Spitalul Judeţean în laborator. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Potrivit caietului de sarcini, reactivii trebuie să aibă termen de valabilitate de cel puţin 12 luni din momentul livrării către spital şi stabilitate de 8 săptămâni după deschidere. Recepţia calitativă şi cantitativă se va face de către autoritatea contractantă în prezenţa unui delegat împuternicit de furnizor.

Pentru a evita problemele apărute pe această piață în ultimii ani, reprezentanții spitalului și-au luat măsuri: dacă unele produse nu corespund calitativ sau cantitativ, autoritatea contractanta are dreptul de a le respinge, iar ofertantul are obligaţia de a le înlocui într-un termen stabilit de comun acord. Pentru nelivrarea a două comenzi succesive de produse, autoritatea contractantă va putea rezilia contractul. La livrare, produsele vor fi însoţite de certificate de garanţie, precum şi de documente de certificare a calităţii, conform dispoziţiilor legale în vigoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax