Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderii politici Crin Antonescu şi Vasile Blaga: Declaraţii după comunicarea rezultatelor exit poll

Publicat

Liderii principalelor formaţiuni politice de la nivel naţional au făcut declaraţii imediat după ora 21.00, când au fost comunicate rezultatele de la exit poll-uri. Potrivit acestora, USL a câştigat detaşat alegerile parlamentare, iar ARD a obţinut scor sub 20%. Vă prezentăm în continuare principalele afirmaţii ale şefilor de partide.

Crin Antonescu, preşedintele PNL, co-preşedinte USL: „Le mulţumesc celor care au dat votul lor USL. Vă mulţumim şi vă spunem că, fără dumneavostră, USL nu ar fi existat. USL nu ar fi rezistat. Anul 2012 a fost anul victoriei. E victoria dumneavostră în primul rând, o victorie obţinută greu. De la înfiinţarea USL, am fost ţinta tuturor diversiunilor, intrigilor. Ne-am păstrat unitatea.
E cel mai mare scor politic pe care o alianţă l-a obţinut din 1990 încoace. Acest vot este victoria împotriva regimului Băsescu, cu tot ceea ce a însemnat el.

Îl salut pe actualul şi viitorul premier al României, Victor Ponta. Nu există niciun dubiu: premierul României va fi Victor Ponta”.

Vasile Blaga, liderul PDL: „Scorul obţinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite în condiţii cu totul speciale. Într-o lună, USL a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului şi o campanie de manipulare ieşită din comun. Cu toate acestea, le mulţumesc colegilor mei din teritoriu şi tuturor celor care s-au bătut în colegii, militanţii noştri şi îi rog, ca de obicei, să stea până în ultima clipă în secţiile de votare, să verifice fiecare vot, pentru că sunt convins că ne vom atinge obiectivul de a obţine peste 20% din mandatele viitorului Parlament”.

Sursa: realitatea.net

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax