Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderul Pro România Alba, declarații surprinzătoare despre alianța locală cu PSD: Este prea devreme. ALDE, și USR, alte variante

Publicat

Coordonarorul filialei Alba a PRO România, Horațiu Florea, declară că este mult prea devreme să se vorbească despre o alianță politică între partidul pe care îl reprezintă și PSD și nu exclude alianțele cu alte partide, inclusiv USR.

“Am urmărit și eu, spre exemplu, declarațiile domnului Dîrzu, însă cred că dânsul s-a pripit puțin. În ceea ce ne privește, suntem una dintre forțele politice “curtate”, dacă vreți“, și dacă intrăm într-o alianță aceasta poate fi construită, de ce nu, alături de ALDE, UDMR, USR șamd, nu neapărat alături de PSD. Personal, la acest moment, consider că nu e realist să discutăm despre formule politice și să avem garanția că aceste lucruri se vor și întâmpla”, a transmis Horațiu Florea.

El a mai adăugat că, la nivelul județului Alba, filiala PRO România este una în permanentă dezvoltare și că va continua să aducă în echipă oameni care au expertiză în domeniile lor de activitate.

Citește și: VIDEO: PSD Alba vrea alianțe cu PRO România și ALDE pentru locale. Ce spune Dîrzu despre candidatul partidului pentru Alba Iulia

„Spun, cu mândrie, că la niveul județului Alba PRO România și-a desemnat candidații în alegerile viitoare în peste 80% dintre unitățile administrativ teritoriale. Am făcut-o inclusiv la Alba Iulia unde, la funcția de primar, l-am desemnat pe avocatul Gheorghe Beleiu, un om în care am foarte mare încredere. Toți candidați noștri sunt oameni care pot să facă față, cu brio, problemelor și provocărilor din comunitățile pe care le reprezintă”, a transmis Horațiu Florea.

Președintele PSD Alba, Ion Dîrzu, a declarat marți, 9 iunie, că social democrații sunt deschiși la alianțe cu PRO România și ALDE, pentru alegerile locale.

Ideea de alianță la nivel local între cele trei partide este agreată de toți președinții PSD din Ardeal, potrivit lui Dîrzu.

” În urmă cu două săptămâni am făcut o întâlnire la Târgu Mureș cu toți președinții din Ardeal și vin să vă spun că toți președinții au agreat alianțe la nivel local, cu solicitarea de a se face și la nivel național între PSD, PRO România și ALDE”, a spus Ion Dîrzu.

Se pare însă că alianța nu a fost discutată și cu cei de la Pro România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax