Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

LISTA FINALĂ a tinerilor din Alba Iulia care au îndeplinit condiţiile pentru o locuinţă ANL. ASTĂZI au primit cheile de la apartamente

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia s-au reunit, vineri, în şedinţă de îndată pentru a aproba lista finală a beneficiarilor de locuinţe ANL. Aceştia au primit, la ora 12.00, cheile apartamentelor din complexul situat în zona Detunata, pe strada Nazaret Ilit, din partea reprezentanţilor Primăriei.

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat lista finală a beneficiarilor de locuințe ANL. Din cei 20 de consilieri prezenți (Ovidiu Jidveian – PSD – fiind absent de la ședință), 19 au aprobat și unul s-a abținut (Rareș Buglea- PNL).

După afișarea listei la Primăria municipiului Alba Iulia, s-au depus contestații în termenul legal de 7 zile, cu privire la repartizarea locuințelor. Comisia de contestații a analizat contestațiile depuse fiind admise două dintre acestea, ale solicitanților Adina Elena Clenciu și Păcurar Bogdan Vasile, care nu au figurat pe listele inițiale.

Cele două familii care au ieșit de pe liste în urma admiterii contestațiilor, au intrat pe lista locuințelor de pe strada Livezii, nr. 46-48, unde se găsesc 8 garsoniere.

Aceasta este lista finală de repartizare a locuințelor pentru cele 60 de familii de tineri, în apartamente destinate închirierii, situate în Alba Iulia, str. Nazaret Illit (click pentru a mări imaginea):

Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a CL Alba Iulia, programată de la ora 10.00, s-au aflat două proiecte de hotărâri, ambele fiind aprobate de consilieri:

1. Aprobarea listei definitive de repartizare a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii situate în municipiul Alba Iulia, strada Nazaret Ilit

2. Aprobarea listei de repartizare a locuinţelor pentru tineri destinate închirierii situate în municipiul Alba Iulia, strada Livezii, nr. 46-48.

Vedeţi aici listele prezentate consilierilor locali la şedinţa din noiembrie. Vineri au fost aprobate listele finale, în urma contestaţiilor.

Reamintim că lucrările la complexul de locuinţe ANL de pe strada Nazaret Ilit se desfăşoară din toamna anului 2010 şi au fost obiectul unor neînţelegeri între firme executante. În această locaţie au fost amenajate 60 de locuinţe: 32 apartamente cu o cameră, 16 apartamente cu două camere şi 12 apartamente cu trei camere.

Pe strada Livezii din oraş, sunt disponibile opt garsoniere pentru închiriere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. alex

    joi, 06.12.2012 at 21:35

    exact maine s-au gandit sa le dea…. ce coincidenta, cu 2 zile inainte de alegeri

    • derpherp

      vineri, 07.12.2012 at 07:56

      pai da… ca au polite de platit… vrei sa ramana pupincurismul lui e***** d******* nerasplatit de hava & szabou?

  2. Pingback: AUDIENŢE ONLINE: Despre iluminat public în Oarda, modernizarea unor străzi şi indicatoare turistice spre Cetatea Alba Carolina | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax