Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LISTA oficială a PSD pentru alegerile Europarlamentare. Reprezentantul județului Alba, Victor Negrescu, pe loc eligibil

Publicat

negrescu

PSD a anunțat astăzi lista candidaților la alegerile Europarlamentare din acest an. Județul Alba are un reprezentant pe locurile elegibile: este vorba despre Victor Negrescu, europarlamentar în acest mandat și fost ministru. Negrescu este foarte apropiat de organizația județeană a acestui partid. Acesta este pe locul 9 al listei, având, potrivit sondajelor, toate șansele să prindă un loc la Bruxelles. 

Pe listă se află Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Christian Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabrioela Zoană, Bianca Gavriliță, Emilian Pavel și Doina Pană.

Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, venit din spital special pentru acest lucru. ”După cum vedeți, m-am întors, deși unii au vrut să-mi bage cuțitul în spate, mă refer la doctori” a spus președintele PSD, care a mai adăugată că lista de candidați pentru alegeri a fost votată în CEx.

Vezi și: Rareș Bogdan va deschide lista PNL pentru europarlamentare. Primarul Mircea Hava va fi pe locul trei

Surprinzător, jurnalista Carmen Avram, a acceptat candidatura pe lista PSD, după zeci de anchete pe care le-a prezentat în emisiunea ei de la Antena1. Social-democrații contracarează astfel, sau încearcă să o facă, amplasarea jurnalistului Rareș Bogdan pe lista PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax