Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

LISTA școlilor și liceelor din Alba care primesc bani pentru renovare sau construcție, publicată de minister. DOCUMENT

Publicat

LISTA școlilor și liceelor din Alba care primesc bani pentru renovare sau construcție, publicată de minister. DOCUMENTUL poate fi consultat mai jos. 

Ministerul Educației a publicat lista intermediară care conține punctajele proiectelor depuse pentru renovarea sau construirea de “școli verzi” cu bani din PNRR, componenta C15, Educație.

Proiectele care au obținut peste 70 de puncte obțin contractarea. Un proiect care conține reabilitarea pentru mai multe școli poate primi cel mult 5 milioane de euro, iar pentru construcția școlilor verzi, cel mult 8 milioane de euro pe proiect.

Pe listă se află și o serie de școli din județul Alba. Majoritatea au peste 70 de puncte. Foarte aproape de acest prag se află un colegiu național.

LISTA școlilor și liceelor din Alba care primesc bani pentru renovare sau construcție

  • Construire școală în comuna Ciugud, număr ordine în platformă 70, comuna Ciugud, Alba, punctaj 92
  • Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinație unități de învățământ – Școala cu clasele I-VIII „Ion Agârbiceanu” – Alba Iulia, număr ordine în platformă 22, municipiul Alba Iulia, Alba, punctaj ab 87
  • Școala din Cut, Școală Verde într-o comună Verde, număr ordine în platformă 145, comuna Cut, Alba, punctaj 82,5
  • Dezvoltare rețea de școli verzi în comuna Bucium, număr ordine în platformă 171, comuna Bucium, Alba, punctaj 70,5
  • Reabilitare, renovare și dotare Școala Gimnazială Șona, comuna Șona, județul Alba, număr ordine în platformă 57, comuna Sona, Alba, punctaj 70
  • Reabilitare Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud, număr ordine în platformă 46, municipiul Aiud, Alba, punctaj 68.

DOCUMENT: Lista completă cu punctajele pentru școlile verzi poate fi consultată aici.

Ministerul Educației a publicat cu întârziere de jumătate de an lista cu punctajele obținute de școlile admise în apelul „Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi”, prin PNRR.

Citește și: Reportaj despre școala SMART de la Ciugud, într-unul dintre cele mai mari ziare din Coreea de Sud. O jurnalistă a vizitat comuna

Potrivit calendarului inițial, prelungit deja prin ordin de ministru, lista ar fi trebuit publicată în septembrie, scrie Edupedu.

Potrivit ghidului, “pot intra în etapa de contractare proiectele declarate conforme și eligibile, care, în urma evaluării tehnice și financiare au obținut un punctaj de minimum 70 de puncte, în ordinea descrescătoare a punctajului”.

Un proiect care conține reabilitarea pentru mai multe școli poate primi cel mult 5 milioane de euro, iar pentru construcția școlilor verzi, cel mult 8 milioane de euro pe proiect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax