Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Klaus Iohannis își lansează candidatura pentru un al doilea mandat în fruntea statului

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la şedinţa Consiliului Naţional al PNL. Pe ordinea de zi a şedinţei se află prezentrea bilanţului politic al conducerii PNL, aprobarea fuziunii dintre Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor şi PNL, precum şi alegerea lui Rareş Bogdan ca prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Ludovic Orban l-a propus pe europarlamentarul Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului, responsabil cu strategia partidului. 

Vezi și LISTA: 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni. SONDAJ: cine crezi că merită să fie următorul președinte al României?

Liderul PNL spune că partidul a câștigat alegerile europarlamentare și este cotat în toate sondajele pe locul 1. Este partenerul lui Klaus Iohannis, liderul politic cu cea mai mare încredere în România și cu cea mai bună cotă externă. „Avem datoria să asigurăm victoria în alegerile prezidențiale a președintelui Klaus Iohannis”, spune Ludovic Orban.

El subliniază însă că obiectivul partidului este câștigarea tuturor celor trei scrutine care urmează: prezidențial, locale și parlamentare. „Am câștigat o bătălie, trebuie să câștigăm războiul!”, le spune Ludovic Orban participanților.

Klaus Iohannis va fi prezent la reuniune şi va susţine un discurs în jurul orei 18:15. De asemenea, la Consiliul Naţional vor mai lua cuvântul preşedintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general, Robert Sighiartău, europarlamentarul Rareş Bogdan, dar şi liderii grupurilor parlamentare, Raluca Turcan şi Florin Cîţu.

Sâmbătă, 10 august, liberalii încep campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis. „Este o dată simbolică, este o dată prin care vrem să arătăm că începem campania prezidenţială pentru ca niciodată în România să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat la 10 august, în care forţele de ordine, în loc să apere viaţa şi siguranţa cetăţeanului, s-au transformat în agresori împotriva integrităţii fizice şi chiar a vieţii foarte multor manifestanţi paşnici, cetăţeni români”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax