Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE: Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia, ultima seară de spectacole. Concert de țambal cu Romulus Cipariu și opera La Traviata

Publicat

În ultima seară de spectacole la Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia, publicul a avut ocazia să urmărească două evenimente opuse ca tematică.

Pe scena din curtea Palatului Principilor Transilvaniei, Romulus Cipariu a prezentat ”Cântate și ciocnite” – concert țambal.

Un one man show unic, după cum a fost prezentat de către organizatorii evenimentului.


De la ora 20.30, în Piața Cetății, este prezentată La Traviata de Verdi. Cea mai cunoscută operă este pusă în scenă de Opera Națională București, sub bagheta dirijoului Daniel Jinga.


Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia adus în fața spectatorilor concerte cu Analia Selis și Târgu Mureș Orchestra, Cătălin Răducanu, Vladimir Gligor-Lungan, Alexandra Fits.

VIDEO: Sărbătoarea Muzicii, la Alba Iulia. Dansuri renascentiste, Vladimir Gligor-Lungan și Alexandra Fits cu Kamerata Kronstadt

VIDEO: Sărbătoarea Muzicii, la Alba Iulia. Cătălin Răducanu, Analia Selis și Târgu Mureș Orchestra, în prima seară de spectacole

Organizată pentru prima oară în 1982, în Franța, Sărbătoarea Muzicii- Fête de la Musique a devenit rapid un fenomen global, peste 120 de țări și mai bine de 1000 de orașe din toată lumea îmbrățișând conceptul și transformându-l în cea mai amplă manifestare muzicală de pe planetă.

De 11 ani, Alba Iulia s-a alăturat celor care celebrează sunetul în cele mai elevate forme ale sale și organizează, în fiecare vară, Sărbătoarea Muzicii.

DUMINICĂ, 28 IULIE 2024

19.00 – Cântate și ciocnite – concert țambal
cu: Romulus Cipariu – one-man-show

Curtea interioară a Palatului Principilor Transilvaniei

20.30 – La Traviata de Giuseppe Verdi
Opera Națională București
Dirijor: Daniel Jinga

Piața Cetății

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate