Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO- VIDEO: Albaiulienii au ieșit din nou în stradă. A patra zi de protest în „Cealaltă Capitală” împotriva ”Ordonanței Corupților”

Publicat



IMG_0985 Albaiulienii au ieșit în stradă pentru a patra zi consecutiv pentru a-și manifesta nemulțumirea față de OUG de modificare a Codurilor Penale. Primii manifestanți au început să se strângă la ora 17.00 în parcul Prefecturii din Alba Iulia. Vremea este mult mai bună decât în seara precedentă, când, pe ploaie au ieșit în stradă în jur de 3000 de oameni. Joi seara pe străzile din Alba Iulia au mărșăluit un număr impresionant de manifestanți, peste 5000. Aproape 10% din populația municipiului Alba Iulia. Dealtfel, protestul de joi seara a fost și cel mai mare de la Revoluția din 1989.

Numărul manifestanților a ajuns și la câteva mii și sâmbătă seara. Surprinzător de mare a fost și numărul celor care au venit la manifestație cu cei mici, copii de 3-5 ani care deși nu știau exact ce se întâmplă au înțeles că „Locul hoților este la pușcărie”

IMG_0876 Protestatarii nu au urmat același traseu, oprindu-se la Casa de Cultură a Sindicatelor unde au intonat Imnul Național și alte cântece patriotice.

Cu toate că prim-ministrul Sorin Grindeanu a anunțat, sâmbătă seara, ABROGAREA ordonanței de urgenta 13 privind modificarea Codurilor Penale, protestatarii de la Alba Iulia spun că vor ieși în stradă și duminică, de la ora 14.00, pentru că își doresc anularea OUG și schimbarea Guvernului.

YouTube video

VEZI:  Breaking News: GUVERNUL ABROGĂ ORDONANȚA 13. Declarația de presă a primului ministru Grindeanu


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax