Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cele mai tari hituri, în a doua zi de ALBA FEST 2017. Smiley, Lora, Damian & Brothers şi Cristina Bălan, pe scena din Piața Cetății

Publicat

18835904_1714151191947916_8692171945634328386_n Atmosferă de sărbătoare și distracţie la maxim în aceste zile, la Alba Iulia.

În a doua zi de festival, sâmbătă, artiștii care au făcut show pe scena din Piața Cetății au fost Smiley, Lora, Damian & Brothers şi Cristina Bălan.

După concertele de vineri seara cu The Motans, Delia, Ami, Dorian Popa, Deepcentral de vineri seara, Piaţa Cetăţii este din nou centrul atenţiei albaiulienilor, de ziua lor, dar şi a oaspeţilor de la Alba Fest.

Sâmbătă, după ora 19.00, pe scenă au urcat Lora, Cristina Bălan, Damian & Brothers, Smiley.

YouTube video

LIVE:

Vezi și FOTO-VIDEO: ALBA FEST 2017. „Sesiune” de distracţie la Alba Iulia cu Delia, The Motans, Ami, Deepcentral şi Dorian Popa

PROGRAM ALBA FEST 2017:

Duminică, 4 iunie 2017

Ora 12.00 Ceremonialul Schimbului de Gardă. Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a

Ora 13.00 Concert Fanfara Centrului de Cultură “Augustin Bena”. Esplanada Catedralei Ortodoxe

Ora 17.00 PICIORoange Show. Animație stradală / Pietonala Mihai Viteazul

Ora 19.00 RANDI, LIVIU TEODORESCU, IRINA RIMES, RUBY, Concerte / Scena Piața Cetății

Ora 22.30 THE COLOURS OF LIFE. Spectacol de artificii / Piața Cetății

Ora 22.40 LOREDANA. Concert / Scena Piața Cetății

 

Despre artiști:

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, fost membru al trupei Simplu.

De-a lungul timpului, Smiley a ajuns în atenția publicului, atât ca solist al trupei Simplu, dar și ca artist solo. Albumul său de debut („În lipsa mea”) a fost premiat cu un disc de aur și a primit distincția ”Best album” la Romanian Music Awards.

În 2012, artistul a lansat discul single „Dead Man Walking”, care l-a transformat pe acesta în cel mai difuzat cântăreț la radio și televiziune, conform datelor furnizate de site-ul Mediaforest.ro. De asemenea, a lansat și „Cai verzi pe pereți”, împreună cu Alex Velea și Don Baxter.

Videoclipul piesei „Dead man walking” a fost o premieră mondială, Smiley devenind primul artist care folosește într-un clip elemente de realitate augmentată. Evenimentul de lansare a fost special și a avut loc în luna mai 2012 într-o sală de cinema, în prezența a peste 300 de persoane.

În iunie 2012, Smiley a câștigat premiile pentru „Best Producer” și „Best Website”, la gala Romanian Music Awards de la Craiova. În 2013 Smiley a câștigat premiul ”MTV Europe Music Award for Best Romanian Act”

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi.

La începutul anului 2010, Lora lansează piesa „Hot Spot”, o colaborare cu Phelipe. Piesa beneficiază de un videoclip, la care s-a lucrat aproximativ o lună. „Hot Spot” a avut parte de succes pe internet, însă nu și la radio. Spre sfârșitul lui 2010, cântăreața începe o colaborare cu Adrian Sînă, liderul fostei formații Akcent. Cei doi lansează piesa „My Passion”, ce s-a bucurat de un succes nu doar în România, ci și în afara țării. Cântecul a fost lider în clasamente timp de mai multe săptămâni consecutive. Videoclipul, în care apar modelele Ana Ștefănescu și Silviu Tolu, a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

La începutul anului 2011, Lora a lansat piesa „No More Tears”, realizată tot cu ajutorul lui Adrian Sînă. Atât cântecul, cât și videoclipul sunt printre cele mai apreciate. În luna aprilie a anului 2011, ea a lansat piesa „Fall In Love Tonight”, ce a urcat în scurt timp pe locul 1 în Turcia și în alte țări.

La începutul anului 2012 lansează șlagărul „Un vis”, cântec care se bucura de cea mai importantă mediatizare dintre toate cântecele sale și de locul 1 la radiourile din România. În vara aceluiași an lansează „Sad Eyes”, care se bucura, de asemenea, de un succes mare pe internet, însă nu și la posturile de radio. În toamna lui 2012 lansează cântecul „Fără el” care ajunge la 8 milioane de vizualizări pe YouTube și atinge prima poziție în clasamentele radiourilor.

La începutul anului 2013 lansează piesa „Capu’sus” care are până în luna iulie deja peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Lora a avut extraordinara șansă de a dubla un personaj animat, Dorothy, în ecranizarea poveștii Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy, aceasta va interpreta de asemenea coloana sonoră și melodiile din timpul peliculei.

Trupa Damian & Brothers a luat fiinţă în iarna anului 2006, la iniţiativa artistului Damian Drăghici, reîntors la rădăcinile sale din România după 20 de ani petrecuţi în Grecia şi SUA şi după o carieră internaţională în lumea muzicii pop şi de jazz.

În 2016, leader-ul şi fondatorul trupei decide să schimbe sunetul Damian & Brothers şi introduce printre instrumentele tradiţionale lăutăreşti elemente de rock, cum sunt chitara electrică, basul electric, tobele de rock şi ritmuri de dubstep, reggae şi gypsy blues.

Cristina Bălan este o cântăreață română, fostă membră a trupelor Impact și ABCD și câștigătoarea celui de-al cincilea sezon al emisiunii-concurs Vocea României.

În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact. În 1999, începe activitatea muzicală în trupa Impact alături de Rareș Timiș. Trupa a fost una dintre cele mai de succes trupe românești de după Revoluție, mai ales datorită faptului că a fost prima formație al cărui sound semăna cu cel din străinătate. Impact a lansat numeroase hit-uri, printre care „Te iubesc“, „Lasă-mă să visez“, „Departe de tine“, „Clipe“ și „Babe“. În 2009, Timiș a părăsit trupa, fiind înlocuit de Gabriel Bălan, însă 2012 a adus sfârșitul proiectului Impact. Cristina și Gabriel Bălan au decis să se concentreze pe proiectele solo, iar la finele lui 2012 s-au căsătorit.

În 2013, a puns bazele unui nou proiect, trupa ABCD, cu care a participat la Eurovision.[1] Piesa „Final de război” a repezentat pentru artistă începutul unui drum pe care își dorea să meargă de câtiva ani. În timpul competiției Eurovision a primit vestea că va deveni mamă și a decis să întrerupă activitatea muzicală, dedicându-se exclusiv copiilor.

Vă reamintim cum a fost vineri la Alba Fest 2017.

FOTO-VIDEO: Parada Absolvenţilor Universității din Alba Iulia. Sute de tineri, la festivitatea de absolvire a Promoţiei 2017, în Piața Cetății

FOTO-VIDEO: „Urbis Grates” 2017: 100 de profesori și cercetători de la Universitatea din Alba Iulia, premiați de municipalitate

LIVE VIDEO: Olimpicii 2017 și profesorii coordonatori, premiaţi de Primăria Alba Iulia. LISTA elevilor care au obținut performanțe notabile la olimpiadele naţionale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax